Boligpartner
Bruksareal
169 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
2 bad

Herskapelige Herregaard på en etasje

Herskapelig hus på en etasje. Unge som eldre - ikke minst barnefamilier - foretrekker å bo på ett plan. Herregaard er blitt et populært hus i Herskapelig-serien og grunnen er nok at huset kombinerer en smart planløsning med et vakkert ytre med søyler, valmet tak og flotte uteplasser.

Herregaard er en stilfull bolig for flat tomt innpakket i en klassisk, herskapelig drakt. Her leves livet på ett plan og det leves godt!

Boligen inneholder 3 soverom, bad, vaskerom, boder og et stue/kjøkken-areal på hele 84 kvadratmeter. Den åpne løsningen gir en følelse av mye volum, og her er det god plass til spisebord, sofa og tv-stue. På terrassen utenfor stuen danner huskroppen en overbygget og skjermet uteplass, hvor alt ligger til rette for å nyte lange og varme sommerdager.

Det overbyggede inngangspartiet viser vei inn til en hall med garderobeplass. Hallen leder både til et separat wc og til et vaskerom som igjen er forbundet med kjøkkenet.

Kjøkkenet har spiseplass til hele familien og vinduene gir rikelig med lysinnslipp. Den romslige stuen åpner for mange innredningsmuligheter, og har to dører ut til den koselige uteplassen.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
192 m2
BRA bolig:
169 m2
P-rom:
160 m2
Bebygd Areal:
220 m2
L x B:
19.1 x 14.3 m
Soverom:
3
Bad:
2
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasade

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Åpen kjøkken- og stueløsning som gir god plass til stor prisestue i vår husmodell Herregaard fra vår herskapelige husserie.

Her kan du se bilder av en flott, kundetilpasset Herregaard

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Se hvordan noen av våre kunder har valgt å lage sin Herregaard

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her