Boligpartner
Bruksareal
173 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

Funkishuset Ravenna for skrått terreng

Funkishus i kupert terreng - da er vår Ravenna et riktig valg. Dette er et stilrent og moderne hus på tre plan med 173 kvadratmeter i bruksareal.

Ravenna er et funikshus for de bratte tomtene i vanskelig terreng. Huset strekker seg over tre plan med smarte uteplasser integrert i fasadene. På toppen er en herlig takterrassen på nær 40 kvadratmeter – perfekt! Huset har til sammen fire soverom, to bad, wc og to innvendige boder.

I 2. etasje er det sosiale samlingspunktet med kjøkken og stue i åpen løsning. Garasje er integrert i underetasjen, men plasseringen kan endres om adkomst til huset er fra høyeste terrengnivå.

Ravenna er et moderne hus i funkisstil som kan bygges i et veldig kupert terreng. Klikk her for å se alle våre funkishus.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
192 m2
BRA bolig:
173 m2
P-rom:
147 m2
Bebygd Areal:
103 m2
L x B:
11.9 x 8.9 m
Soverom:
4
Bad:
2
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Tomtetype:
Skrå tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasade

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

interiørillustrasjon av stuen i vårt funkishus Ravenna

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her