Boligpartner
Bruksareal
237 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
3 bad

Herskapelige Sagatun - staslig og høyreist

Sagatun er et herskapelig hus som er inspirert av den gamle direktørboligen og har fått navnet sitt fra et fasjonabelt villastrøk i Hamar. Dette er en staselig og høyreist villa på 237 kvadratmeter – en drømmebolig av de sjeldne.

Sagatuns fasade med massive søyler, valmet tak, flotte uteplasser og halvrunde vinduer gir et storslått inntrykk. I 1. etasje finner du et stort, adskilt kjøkken med peis, spiseplass og bod. Dette er boligens sosiale sone og her kan du på herskapelig vis gå fra kjøkkenet gjennom spisestua til stua og videre inn til biblioteket.

Inngangspartiet tar deg inn i en hall med fantastisk takhøyde og god plass til garderobeløsning. Hovedplanet har også en praktisk sone bestående av vaskerom, bad og bod. 

I 2. etasje er det en egen voksensone med soverom, walk-in closet og bad - her ligger alt til rette for å finne luksus i hverdagen, senke skuldrene, finne roen og nyte hverandre. De to soverommene på motsatt side deler bad.

Loftstuen teller hele 18,6 kvadratmeter og leder ut til en flott balkong der man kan nyte morgenkaffen eller se sola gå ned. Mer herskapelig blir det ikke. 

Sett drømmen ut i livet og bygg et herskapelig hus - Sagatun!

Se alle våre herskapelige hus her.

Husmodell Sagatun her presentert i følgende farger: 9918 Klassisk hvit (fasade) 9918 Klassisk hvit (vinduer/detaljer) 9938 dempet sort (staffasje)
Illustrasjon eksteriør av vår herskapelige Sagatun hvitmalt med rødt tak. Illustrasjon eksteriør av vår herskapelige Sagatun hvitmalt med rødt tak.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
263 m2
BRA bolig:
237 m2
P-rom:
225 m2
Bebygd Areal:
156 m2
L x B:
13.1 x 14.1 m
Soverom:
3
Bad:
3
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Vaskerom:
1
Tomtetype:
Flat tomt

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Kundebilder - Se disse flotte bildene av en Sagatun, tilpasset kundens ønsker

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Kundebilder - Se dette vakre Sagatun-huset som er tilpasset med blant annet åpen kjøkken- og stueløsning. Dette er en herskapelig perle!

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her

Kundebilder - Høyt under taket. Store og luftige rom med mye lys. Sagatun har stort potensial når du skal innrede ditt hjem.