Boligpartner
Bruksareal
278 m2
Antall soverom
5 soverom
Antall bad
3 bad

Drømmehuset Quadra Lucca - vårt største funkishus

Lucca er det største funkishus, og selve flaggskipet i funkis-serien. Dersom du liker moderne funkis, er Lucca et drømmehus på med 278 kvadratmeter tilpasset flate tomter.

Lucca – et luksuriøst funkishus. Ønsker du deg voksensone, walk-in closet, trimrom, kontor, tre bad, to stuer, fire soverom, vaskerom og boder? Lucca har alt. Huset byr på to fulle etasjer med stor takhøyde. Hovedplanet inneholder det du trenger. Her har kjøkken og stue fått en åpen løsning i midtskipet med utgang til en lun og flott uteplass.

Utenfor stuen i 2. etasje ligger en stor, delvis overbygd uteplass – designet for vidsyn. Ved inngangspartiet har du carport og sportsbod.

Lucca er vårt største funkishus,  klikk her for å se andre hus i funkis-stil. 

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
332 m2
BRA bolig:
278 m2
P-rom:
249 m2
Bebygd Areal:
219 m2
L x B:
18.9 x 16.4 m
Soverom:
5
Bad:
3
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasade

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Funkishuset Lucca - vårt flaggskip i Quadra-serien

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Et spesialtegnet Quadra-hus med utgangspunkt i funkis og flotte Lucca.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Bli inspirert av disse 2 variantene av kundetilpasset Lucca

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her