Boligpartner
Bruksareal
176 m2
Antall soverom
5 soverom
Antall bad
2 bad

Funkishuset Amarone i moderne-serien

Det var den Nostalgiske bestselgeren Vegaardsheim som var utgangspunktet da funkishuset Amarone så dagens lys. Resultatet ble så vellykket som vi håpet, en moderne enebolig med stram signatur og en planløsning som fungerer utmerket for de fleste familier.

Amarone har et funkis-inspirert ytre og et romslig, praktisk indre. Denne boligen kan lett tilpasses på flate tomter. Her får du to fulle etasjer, hvor takhøyden er opptil 2,6 meter i 1. etasje. Boligen har bad i hver etasje og til sammen fem soverom og et smart walk-in closet. På hovedplanet finner du separat kjøkken, romslig stue med ildsted og utgang til overbygd uteplass. I 2. etasje er det i tillegg etablert en stor takterrasse med pergola – skapt for late sommerdager.

Amarone er et stilig, moderne hus med kjøkken og stue i 2. etasje. Klikk her for å se alle våre funkishus.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
186 m2
BRA bolig:
176 m2
P-rom:
171 m2
Bebygd Areal:
126 m2
L x B:
12.5 x 10.1 m
Soverom:
5
Bad:
2
Innvendig bod:
1
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasade

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Moderne stue med store vinduer i den moderne husmodellen Amarone. Blå kontrastvegg og store vinduer som gir godt med lys inn.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her