Boligpartner
Bruksareal
195 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

Funkishuset Mira med takterrasser på 115 kvm

Mira er et nyskapende og luksuriøs funkishus med et bruksareal på 195 kvadratmeter. Dette er et funkishus for deg som foretrekker takterrasse istedenfor en stor hage å vedlikeholde. I Mira er nemlig utearealene integrert i bygningsmassen.

Elegante Mira er en del av funkishus-serien. Med sine to takterrasser, som til sammen utgjør drøye 115 kvadratmeter, er du sikret sol og fantastisk utsyn. Boligen er primært tilpasset flat tomt, men med tilpasninger kan Mira bli en sokkelbolig. I 1. etasje er det tre soverom, walk-in closet, to boder samt bad/vaskerom. Kjøkken og stue utgjør nesten 50 kvadratmeter i en åpen løsning i 2. etasje – i tillegg til kontor/soverom og bad. Mira har også sportsbod og garasje.

Det er likevel takterrassene som gjør Mira til noe helt spesielt. Her har du din egen oase – på toppen av din egen verden – det perfekte stedet å samle venner og familie til festligheter på varme sommerdager.

Mira er et funkishus med to fantastiske takterrasser. Klikk her for å se alle våre funkis hus.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
210 m2
BRA bolig:
195 m2
P-rom:
140 m2
Bebygd Areal:
152 m2
L x B:
19.2 x 10.4 m
Soverom:
4
Bad:
2
Innvendig bod:
4
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasade

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Gråmalt åpen stue og kjøkkenløsning i funkishuset Mira, med store vinduer fra gulv til tak i stueområde.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Se bilder av en Mira, tilpasset kundens ønsker

Film

Se film av kundetilpasset Mira.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her