Boligpartner
Bruksareal
141 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
2 bad

Vinkelhus som enkelt kan tilpasses dine boligbehov

Vinkelhuset Vegaardsheim er en BoligPartner-favoritt som er bygget i utallige tilpassede varianter. Med mulighet for fire soverom og et bruksareal på 141 kvadratmeter er Vegaardsheim kanskje et godt valg for deg også?

Vinkelhuset er utviklet for flate tomter og passer inn i de fleste bomiljøer. 

Det overbygde inngangspartiet tar deg inn i vindfanget på hovedplanet, der det er rikelig med garderobeplass. Vindfanget har dør inn til henholdsvis bad og soverom, og leder vei videre inn i den sosiale sonen av boligen. Stue- og kjøkkenløsningen er åpen, men likevel så definerte at rommene beholder sin egenart. Kjøkkenet har plass til spisestue og stuen har mulighet for peis og utgang til en lun, og delvis overbygget uteplass.

I loftsetasjen er det bad, to soverom, en bod med god oppbevaringsplass og en hyggelig loftstue som ofte blir barnas favorittkrok. Om familien trenger et fjerde soverom kan loftstua enkelt innredes som nettopp det.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
142 m2
BRA bolig:
141 m2
P-rom:
130 m2
Bebygd Areal:
112 m2
L x B:
12.5 x 10.9 m
Soverom:
3
Bad:
2
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Flat tomt
Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Plantegninger og fasade

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Stue i husmodell Vegaardsheim i lyse farger, mange vinduer gir godt med lys inn og flott dobbel terrassedør til uteplassen.

Velkommen inn i dette koselige Vegaardsheim-huset på Heimdal.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Dette fine Vegaardsheim-huset i Sandefjord er tilpasset med blant annet større soverom oppe. Velkommen inn!

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her

Se disse bildene av en flott Vegaardsheim

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?