Boligpartner
Bruksareal
244 m2
Antall soverom
5 soverom
Antall bad
3 bad

Familievennlig funkishus - se vår Quadra Trieste

Funkishuset Quadra Trieste kan gjerne kalles lillebroren til Lucca, og er et familievennlig hus med 244 kvadratmeter i bruksareal og fem soverom som standard.

I likhet med de fleste funkishusene, er Trieste bygget som et midtskip med to sidefløyer. Boligen er tilpasset en flat tomt og inneholder alt du trenger i 1. etasje. Ved siden av et lyst kjøkken- og stueområde, er det her kontor med bod, et bad, et soverom samt egen garderobe ved entréen. I etasjen over er voksensonen med soverom, walk-in closet og bad å finne i den ene sidefløyen. I den andre delen ligger to ekstra soverom med bad i mellom. Midtfløyen inneholder en stor og romslig stue som ungdommen i huset kommer til å elske. Funkishuset Trieste har overbygde uteplasser i begge etasjer.

Trieste er et familievennlig og populært funkishus, klikk her for å se alle våre funkishus. 

BRA total:
289 m2
BRA bolig:
244 m2
P-rom:
216 m2
Bebygd Areal:
193 m2
L x B:
16.5 x 14.5 m
Soverom:
5
Bad:
3
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Funkishus med stor, lys stue med plass til spisebord og store vinduer fra gulv til tak med utsikt mot vannet.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

La deg inspirere av denne flotte varianten av Trieste

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her