Boligpartner
Bruksareal
484 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
4 bad

Herskapelig villa som oser av eleganse og komfort - dette er Ladegaard

Vårt største herskapelige hus! Ladegaard er en ekstraordinær villa på 484 kvadratmeter med en planløsning som oppfyller de fleste drømmer. Dette er boligen for deg med utpreget sans for komfort og luksus.

Herskapelig hus med et bruksareal på hele 484 kvadratmeter. Fasilitetene i første etasje ligger som perler på en snor: Hallen gir et mektig førsteinntrykk; trappeløpet splitter seg i to og leder til galleriet i andre etasje. Videre går man fra rom til rom. I 1. etasje finnes kjøkken, spisestue, peisestue, tv-stue, bibliotek, musikkrom, vinterhage og en egen soveromsavdeling med tilhørende walk-in closet og bad. For ikke å glemme dobbeltgarasjen, sportsboden med egen inngang og vaskerommet med tilhørende innvendig bod.

Det blir ikke mindre herskapelig i andre etasje. Hovedsoverommet har mulighet for peis, utgang til en overbygd balkong og et walk-in closet på over 16 kvadratmeter. Det tilhørende badet er på 21 kvadratmeter og må kunne kalles et drømmebad av de sjeldne. Ytterligere to soverom har hvert sitt bad – ideelt for gjester, venner eller store barn som kunne trenge litt privatliv. Uansett hva dine ønsker og behov skulle være, finnes det muligheter og løsninger med Ladegaard.

Stort ferdighus. Denne illustrasjonen viser trappen i vår herskapelige Ladegaard Illustrasjon som viser trappen i vår herskapelige Ladegaard

Klikk her for å se alle våre herskapelige hus

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
560 m2
BRA bolig:
484 m2
P-rom:
409 m2
Bebygd Areal:
434 m2
L x B:
35.9 x 18.4 m
Soverom:
4
Bad:
4
Innvendig bod:
3
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Vaskerom:
1
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Ladegaard - et herskapelig hjem som oser av eleganse og komfort

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Kundebilder - se denne flotte kundetilpassede varianten av Ladegaard

Lurer du på pris?

Registrer deg her, så tar vi kontakt med deg.

Kundebilder - Høyt under taket. Store og luftige rom med mye lys. Se hvordan en av våre kunder har innredet sin variant av Ladegaard.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her