Våre mest populære ferdighus for deg som elsker funkishus

Drømmer du om et funkishus med moderne linjer, store vinduer og elegante løsninger? Blant vårt store utvalg av ferdighus finner du Quadra, en husserie for deg som elsker funkisstilen. La deg inspirere av våre mest populære funkishus.

Hver femte nordmann ønsker seg et moderne hus, ifølge rapporten Future Living VII. Unge par og barnefamilier er blant de fremste tilhengerne av den funkisinspirerte stilen. Kunne du tenke deg et moderne, stilren og funksjonell bolig? Da bør du lese videre, og bli bedre kjent med noen av våre mest populære funkishus. 

Hva er funkishus?

Funkis er en stilretning preget av rette linjer og store vinduer, som slipper inn mengder med naturlig lys. Det er boligens konstruksjon som står i sentrum, fremfor dekor og andre detaljer. Derfor er funkishus ofte rektangulære, med vinduer uten sprosser i hjørnene.

I Norden fikk funksjonalismen sitt gjennombrudd i 1930, med Gunnar Asplunds utforming av Stockholmsutstillingen. Vil du la deg inspirere av funksjonalistiske bygg i Norge, kan du ta en titt på Ekebergrestauranten og Ingierstrand Bad Restaurant. 

FUNKISBYGG I NORGE: Ingierstrand Bad Restaurant regnes som et av hovedverkene i norsk funksjonalistisk arkitektur. 

Funkishus Quadra - finn ferdighuset som passer for deg

Quadra-serien til BoligPartner er som skapt for deg som ser etter det lille ekstra i et funkishus. De eksklusive husene følger funkisstilens kararakteristiske grunnprinnsipper, og er preget av eleganse og komfort. Her kan du nyte livet i store, åpne rom med en takhøyde på inntil 2,9 millimeter. Funkisboligene er kvadratiske med stramme linjer, glassrekkverk og originale løsninger. De store vinduene slipper inn mengder med lys, og gir en helt spesiell romfølelse.

I Quadra-serien finner du hus i alle størrelser, noen av dem med  takterrasser og mulighet for utleie. Vil du lese mer om våre moderne funkishus, og la deg inspirere av noen av våre kunders drømmehjem?  Bestill gratis huskatalog her!

VÅRT STØRSTE FUNKISHUS: Lucca er et drømmehus på 278 kvadratmeter. Perfekt for deg som elsker funkisstilen.

Oppdag noen av våre mest populære funkishus

Blant våre mest populære funkishus, finner du ferdighus som MilanoLuccaTriesteTrient og Venezia. Disse boligene passer for deg som er på jakt etter:

  • Store vinduer
  • Åpne og originale romløsninger
  • Takhøyde på inntil 2,9 meter
  • Stramt og moderne design
  • Enkelte modeller har også takterrasse og mulighet for utleie. 

Kjenner du deg igjen i disse punktene, bør du lese videre. Husk for øvrig at alle våre ferdighus kan tilpasses, slik at de oppfyller dine krav til det optimale drømmehuset.

Funkishuset Milano

Milano er et moderne funkishus, med fem soverom og et bruksareal på 242 kvadratmeter fordelt på to plan. Dette er en tidløs enebolig som byr på store glassflater, god takhøyde og luksuriøse oppholdsrom. Her får du integrert garasje, flere overbygde uteplasser og en fantastisk takterrasse med utvendig adkomst fra andre etasje. 

Funkishuset Lucca

Lucca er selve flaggskipet i Quadra-serien. Hvis du liker moderne funkishus, er dette et drømmehus på 278 kvadratmeter, tilpasset flate tomter. Her får du blant annet voksensone, walk-in closet, trimrom og fire soverom. 

Funkishuset Trieste

Trieste er et familievennlig funkishus med et bruksareal på 244 kvadratmeter, og fem soverom som standard. Her får du blant annet et lyst stue- og kjøkkenområde, walk-in closet og en ekstra stue som er perfekt for større familier. I tillegg har Trieste overbygde uteplasser i begge etasjer. 

Funkishuset Trient

Trient er funkishus som er spesielt utviklet for å passe skrå tomter. Boligen har et bruksareal på 218 kvadratmeter fordelt på to plan. Hovedsoverommet har tilhørende bad og walk-in closet. Her får du et familievennlig funkishus med en størrelse som innfrir de fleste drømmer og behov. 

Funkishuset Venezia

Venezia er et funkishus med utleiedel, spesielt utviklet for å passe skrånende, rektangulære tomter. De store vinduene gir boligen et spennende arkitektonisk uttrykk og spesielt gode lysforhold. I tillegg er det avsatt plass til en smart utleiehybel med eget bad. 

VÅRE MEST POPULÆRE FUNKISHUS: I Quadra-serien finner du ferdighus som Milano, Lucca, Trieste, Trient og Venezia.

Moderne hus med et hint av funkis

Er du heller på jakt etter et moderne hus med innslag av funkis, anbefaler vi deg å ta en titt på boligene i vår Moderne-serie.  

Disse ferdighusene kjennetegnes av store glassflater og asymmetriske fasader. Hvis du er ute etter et sprekt og fremtidsrettet hjem, garanterer vi at du vil finne det blant våre 16 moderne boliger. 

MODERNE HUS: Denne serien er perfekt for deg som er på jakt etter et moderne hus med innslag av funkis. Her ser du Padova

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker