Boligpartner
Fem funkishus tilpasset etter kundens ønsker.

Fem funkishus skreddersydd til kundenes ønsker

Utgangspunktet var samme husmodell, men resultatet ble fem helt unike moderne drømmehus. Når BoligPartner bygger nye eneboliger er det alltid kundens ønsker og behov som er viktigst.

Her på denne flotte utsiktstomten i Sandefjord står det i dag fem spennende moderne hus. To av dem er brune, mens de tre andre er grå. Alle husene har tatt utgangspunkt i BoligPartner sitt moderne hus Savoia , men er blitt tilpasset i samspill med kundens ønsker. I dag har alle de fem husene sine egne kvaliteter og står som en flott globe med utsikt mot Brydedammen. Noen av husene har få soverom, andre har mange. Et av dem har utleieleilighet, og to av husene har en ekstra tredje etasje på toppen. 

Lytter til kunden

Det er BoligPartner sin forhandler i Sandefjord, BobyggBolig AS , som har bygd husene. For dem er det alfa og omega at kunden får sette sitt eget preg på huset sitt. I BoligPartner gjør vi vårt ytterste for å lytte til det kundene sier og lage gode skisser som sendes videre til våre arkitekter. 

Moderne og funksjonelt

En av de fem huseierne er Jon-Richard Haugen, som bor i det brune 2. etasjers funkishuset på tomten. Han forteller at de stortrives i huset, som er moderne og funksjonelt.

– Vi opplevde både BoligPartner og den lokale entreprenøren BobyggBolig som svært fleksible og løsningsorienterte. Prosessen fra tilbud til kontraktsinngåelse var intens og meget effektiv, forteller han.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Se bilder av funkishuset

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Tilpasset husmodellen

Familien fikk tilpasset husmodellen slik at de sosiale sonene ble lagt i husets andre etasje hvor utsikten er aller best. Soverommene er plassert i første etasje.  

– Vi er veldig fornøyde med huset vårt og løsningene vi valgte. Spesielt godt liker vi den åpne løsningen i andre etasje med store vinduer og vidt utsyn. Det er også herlig å ha en stor og tilgjengelig veranda som vi benytter så ofte som mulig, sier Jon-Richard.

Stoler på byggelederen

Han forteller at de tidligere har bygget både hus og hytte. Da har de selv vært ansvarlige for hele prosessen fra materialleveranse til koordinering av håndverkere.

– Nå var det veldig betryggende å overlate dette ansvaret til BobyggBolig. Vi kan ikke få fullrost byggelederen for hans oversikt og kontroll. Det gjorde at vi kunne konsentrere oss om mer trivielle ting, forteller Jon-Richard.

Selv om det ble hektisk i sluttfasen ble huset levert til avtalt tid og de kunne flytte inn som avtalt. 

– Glad vi ikke valgte leilighet

Nærmeste nabo til familien Haugen er ekteparet Lise og Jon Håkon Aulie. De bor i det tre etasjers brune funkishuset. Før start var de veldig spente på om dette kom til å bli mye jobb og en krevende prosess.

– Vi nærmer oss 60 år begge to. Mange anbefalte oss å kjøpe leilighet, men vi ønsket oss et nytt hus, forteller Jon Håkon. 

I dag er de svært takknemlige for at de fulgte husdrømmen.   

– Å bygge nytt gir jo muligheter til å få et hus akkurat slik vi ønsker oss. Det fikk vi. Det var en spennende periode hvor vi endret og tegnet nytt. Arkitekten hos BoligPartner var en god støtte, som kom med mange gode råd. Samtidig fikk vi til våre løsninger. Ting som i første omgang virket umulig, fant han til slutt løsninger på, forteller han.

Resultatet ble et hus som de setter pris på hver eneste dag.

– Mange syns det er litt rart å bygge nytt og stort i vår alder, men vi kan bare juble å si at vi trives så godt i et stort og flott hus! Vi har god takhøyde, store åpne rom og gjennomlysning. Vi brukte mye tid på å velge trapp og trappeløsning, men den er en sentral del av huset, nesten som et møbel. Vi vil si at det øker livskvaliteten vår å bo i et vakkert hus, slår ekteparet fast. 

De forteller videre at byggeprosessen gikk fort og smertefritt. Byggelederen fulgte godt opp -både ute på byggeplassen og ga ekteparet informasjon i god tid før neste valg skulle tas.

– Ja, det er mange valg, men veldig moro. Dette skulle bli vårt hjem. Akkurat slik vi ønsket det. Og det fikk vi, slår de fast.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.