Boligpartner
Bruksareal
191 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
2 bad

Lekent og lekkert treplanshus for skrå tomt

Moderne Savona er et funkishus over tre etasjer som passer inn på skrå tomter.

Underetasjen består av tre soverom, kombinert bad/vaskerom og to romslige boder. På hovedplanet finner du carport, sportsbod, bad og en åpen kjøkken- og stueløsning. Herfra er det utgang til en overbygd og lun terrasse med tilgang til sportsboden. I 2. etasje er det en lys og luftig stue som leder rett ut på takterrassen på over 45 kvadratmeter.

Savona er et moderne hus i funkis-stil som strekker seg over tre etasjer. Klikk her for å se alle våre funkishus.

Takterrassen på den moderne husmodellen Savona her i kveldslys. Takterrassen på den moderne husmodellen Savona her i kveldslys.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
207 m2
BRA bolig:
191 m2
P-rom:
144 m2
Bebygd Areal:
130 m2
L x B:
11.6 x 11 m
Soverom:
3
Bad:
2
Innvendig bod:
3
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Tomtetype:
Skrå tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Se den lekre takterrassen

Unike uteplasser gir hjemmet ditt det lille ekstra. Se for deg å sitte her oppe på Savonas takterrasse med din egen skyline i horisonten. Så luftig og skjermet, høyt hevet fra bakken. Gled deg til stjerneklare netter med uendelig takhøyde. For takterrasser innbyr til lange kvelder, gode samtaler og verdifull stillhet.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her