Boligpartner
Bruksareal
187 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
3 bad

NYTT HUS - Fano er en funkis-inspirert bolig for flate tomter

Fire soverom, tre bad, åpen stue- og kjøkkenløsning og egen tv-stue gjør Fano til det perfekte valget for familien.

På hovedplanet ønskes du velkommen inn i en stor hall med gode garderobemuligheter. Inngangen til boligens vaskerom er praktisk plassert rett innenfor ytterdøra. På samme plan finner du to bad, tre soverom og egen tv-stue med utgang til overbygget terrasse. Garasje med tilkomst til sportsbod i bakkant gjør hverdagen praktisk.

Andre etasje byr på ekstra takhøyde med 2,6 meter fra gulv til tak. Sammen med store vinduer bidrar dette til masse lys og god utsikt fra den åpne kjøkken- og stueløsningen på over 50 kvadratmeter. I denne etasjen ligger også husets tredje bad og det største soverommet som har et romslig walk-in closet. Etasjen har to verandaer, hvorav den som går ut fra kjøkkenet er helt overbygget. Fra stuen er det skyvedør ut til en veranda på 23 kvadratmeter som er delvis overbygget og har pergola. 

Fano er et av våre funkishus. Klikk her for å se alle våre hus i Funkisserien

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
211 m2
BRA bolig:
187 m2
P-rom:
162 m2
Bebygd Areal:
137 m2
L x B:
12.3 x 11.7 m
Soverom:
4
Bad:
3
Innvendig bod:
1
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Vaskerom:
1
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegning og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Fano i ulike farger og stiler - se fargekoder i bildetekst

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her