Funkishus Quadra

Funkishus

Funkishus i Quadra-serien tar utgangspunkt i kvadratet, og bygger på tankegangen om det moderne huset.

Funkishus i Quadra-serien

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hva er et funkishus?

Funksjonalismen oppsto i perioden 1920 – 1940. Dette er en stilretning hvor rette linjer, store vindusåpninger og tydelig understreking av bygningens konstruksjon trekkes frem. Bygningskroppene er ofte rektangulære med vinduer uten sprosser i hjørnene. Dette sikrer at det slippes inn mye naturlig lys i hjemmet, og med vinduer i hjørnene sendes lyset inn i rommet fra to kanter. I tillegg er det vanlig med lite eller ingen dekor på disse husene.

Funkis i Norden

I Norden fikk funksjonalismen sitt gjennombrudd i 1930, med Gunnar Asplunds utforming av Stockholmsutstillingen. I Norge er Ekebergrestauranten, tegnet av Lars Thalian Backer i 1926, et fint eksempel på funksjonalistisk bygg. Det samme er Ingierstrand Bad Restaurant. Denne bygningen er et ikon i norsk moderne arkitekturhistorie og regnes som et av hovedverkene i norsk funksjonalistisk arkitektur. 

Funkishus definisjon

Funkis er en stilretning preget av rette linjer og store vinduer, som slipper inn mengder med naturlig lys. Det er boligens konstruksjon som står i sentrum, fremfor dekor og andre detaljer. Derfor er funkishus ofte rektangulære, med vinduer uten sprosser i hjørnene.

Funkishus på skrå tomt

I BoligPartner har vi funkishus som passer inn på skrå tomter. Ta gjerne er nærmere kikk på funkishusene Trient og Venezia

Funkishuset Trient

Trient er funkishus som er spesielt utviklet for å passe skrå tomter. Boligen har et bruksareal på 218 kvadratmeter fordelt på to plan. Hovedsoverommet har tilhørende bad og walk-in closet. Her får du et familievennlig funkishus med en størrelse som innfrir de fleste drømmer og behov. 

Funkishuset Venezia

Venezia er et funkishus med utleiedel, spesielt utviklet for å passe skrånende, rektangulære tomter. De store vinduene gir boligen et spennende arkitektonisk uttrykk og spesielt gode lysforhold. I tillegg er det avsatt plass til en smart utleiehybel med eget bad. 

Funkishus Trient på skrå tomt

Funkishus på ett plan

Ønsker du å bo på ett plan i et nytt funkishus? Se nærmere på vår modell Verona. 

Verona

Vårt funkishus Verona har en takterrasse på nesten 37 kvadratmeter. Takterrassen er lett tilgjengelig via en utvendig trapp. Et langstrakt allrom på 35 kvadratmeter er det naturlige midtpunkt i dette funkishuset som har tre soverom, to bad, vaskerom og innvendig bod. Store vinduer gir mye lys og godt utsyn. I tillegg byr boligen på både dobbel carport og en praktisk sportsbod.

Funkishus Verona på ett plan

Funkis i Quadra-serien til BoligPartner

Se godt på vår Quadra-serie. Her finner du BoligPartner sine funkisboliger hvor husene preges av glass, store flater og rene linjer. Store vinduer med massivt lysinnslipp, glassrekkverk, åpne romløsninger og god takhøyde skaper en helt spesiell romfølelse som nesten bare må oppleves. 

Funkishus i Quadra-serien tar utgangspunkt i kvadratet og fem av husmodellene består av et stort midtskip med én mindre fløy på hver side. Serien tilbyr funkis i alle størrelser, der noen har takterrasse og utleiemulighet.

Slik er våre moderne funkishus

Nysgjerrig på BoligPartner sine moderne funkishus? Her kan du bli enda bedre kjent med disse eksklusive husene som følger funkis-stilens karakteristiske grunnprinsipper

Plantegning funkishus

Alle funkishusene til BoligPartner presenteres her med en variant av planløsning. Husk at alle planløsninger kan endres da vi alltid tilpasser husene etter kundens ønsker og behov. Så hvis du for eksempel har behov for et ekstra soverom, ønsker en walk-in garderobe, et lukket kjøkken eller et treningsrom, er det bare å si ifra til oss. I tett samarbeid med våre erfarne ingeniører og arkitekter kan vi skreddersy spesialløsninger slik at du får ditt drømmehus. 

Her viser vi deg et eksempel på en planløsning i funkishuset Milano.

Funkishus leverandør

Quadra-serien til BoligPartner er som skapt for deg som ser etter det lille ekstra i et funkishus. De eksklusive husene følger funkisstilens kararakteristiske grunnprinnsipper, og er preget av eleganse og komfort. Her kan du nyte livet i store, åpne rom med en takhøyde på inntil 2,9 meter. Funkisboligene er kvadratiske med stramme linjer, glassrekkverk og originale løsninger. De store vinduene slipper inn mengder med lys, og gir en helt spesiell romfølelse.

I Quadra-serien finner du funkishus i alle størrelser, noen av dem med  takterrasser og mulighet for utleie. 

Les gjerne mer om de ulike funkishusene: Trient, Verona, Milano, Lucca, Trieste, Venezia, Trento.

Vil du lese mer om våre moderne funkishus, og la deg inspirere av noen av våre kunders drømmehjem?  Bestill gratis huskatalog her!

Bygg funkishus

Les og la deg inspirere til din boligdrøm her

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Detaljer fra våre funkishus

Her ser du noen av detaljene som preger våre funkishus i Quadra-serien