Til deg som drømmer om walk-in garderobe

I BoligPartner bygger vi hus i alle størrelser og prisklasser. Uansett hvor stort hus du ønsker å bygge, kan vi skreddersy en løsning til deg slik at du får et lekkert soverom med egen garderobe.

Her viser vi deg husmodellen Como. Dette er et moderne hus med en slank og smidig bygningskropp som gjør at denne boligen passer flott inn på smale tomter.

Film

Se hvordan noen av våre kunder har skapt sin egen frisone hjemme med soverom, walk-in garderobe og bad.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Sett ovenfra

Slik kan en frisone i ditt nye hjem se ut. Her ser du at soverommet, walk-in garderoben og badet henger sammen. Denne illustrasjonen er fra vår husmodell Sagatun. Men husk at vi alltid skreddersyr løsninger du ønsker deg - uansett hvilken husmodell du velger.

Frisone i ditt eget hjem

Ønsker du deg et sted hvor du kan trekke deg litt tilbake, hvor du slapper av og finner ro. I vår huskatalog viser vi deg hvordan du kan skape en suite hjemme i ditt nye hus fra BoligPartner

Ti tips til walk-in garderoben

Drømmer du om et eget rom til klærne dine? Her er ti gode tips til deg som ønsker å skape et praktisk og velfungerende walk-in garderobe.

Fulgte drømmen - skapte sin egen frisone

Når Kamilla og Lasse skulle bygge nytt hus, fulgte de drømmen og lagde soverommet til en suite. Her inne skaper de luksus i hverdagen med fersk kaffe på sengekanten og nydelig utsikt fra balkongen. Fra soverommet er det direkte inngang til en stort walk-in garderobe - helt perfekt.
Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Med eget rom til klærne

Hilde Kristoffersen kan gå inn i sin egen garderobe. En deilig luksus som både er praktisk og smart i en hektisk hverdag.

Interiørarkitektens tips til deg

En walk-in garderobe er alle kvinners drømmerom. Nå gir interiørarkitekten deg noen gode tips på veien når du skal planlegge ditt personlige garderoberom.

Noen av våre hus med frisoner

Her ser du noen av husmodellene til BoligPartner som har egen frisone. Husk at alle våre husmodeller kan tegnes om og skreddersys til dine ønsker og behov

Pusterom

En verden av velvære på ditt eget spa-bad

Gratis magasin til deg

Bestill vårt magasin om husbygging fra A til Å
Magasin Forside Ny

Bestill gratis magasin

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Finn ditt nærmeste salgskontor

Skriv inn din adresse, så får du frem oversikten over ditt nærmeste salgskontor. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Filtrer ditt søk