Boligpartner
Illustrasjonen viser hovedsoverommet i husmodellen Como. Her er det en harmonisk fargetone og fra soverommet er det direkte inngang til en praktisk walk-in garderobe.
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 21. november 2023
Lesetid: ~9 min

Til deg som drømmer om walk-in garderobe

I BoligPartner bygger vi hus i alle størrelser og prisklasser. Uansett hvor stort hus du ønsker å bygge, kan vi skreddersy en løsning til deg slik at du får et lekkert soverom med egen garderobe.

Her viser vi deg husmodellen Como. Dette er et moderne hus med en slank og smidig bygningskropp som gjør at denne boligen passer flott inn på smale tomter.

Film

Se hvordan noen av våre kunder har skapt sin egen frisone hjemme med soverom, walk-in garderobe og bad.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Sett ovenfra

Slik kan en frisone i ditt nye hjem se ut. Her ser du at soverommet, walk-in garderoben og badet henger sammen. Denne illustrasjonen er fra vår husmodell Sagatun. Men husk at vi alltid skreddersyr løsninger du ønsker deg - uansett hvilken husmodell du velger.

Illustrasjon som viser hovedsoverommet med mørke farger og interiør i vår herskapelige Ladegaard

Frisone i ditt eget hjem

Ønsker du deg et sted hvor du kan trekke deg litt tilbake, hvor du slapper av og finner ro. I vår huskatalog viser vi deg hvordan du kan skape en suite hjemme i ditt nye hus fra BoligPartner

Illustrasjon som viser walk-in garderoben i vår herskapelige Ladegaard

Ti tips til walk-in garderoben

Drømmer du om et eget rom til klærne dine? Her er ti gode tips til deg som ønsker å skape et praktisk og velfungerende walk-in garderobe.

Se tipsene her

Fulgte drømmen - skapte sin egen frisone

Når Kamilla og Lasse skulle bygge nytt hus, fulgte de drømmen og lagde soverommet til en suite. Her inne skaper de luksus i hverdagen med fersk kaffe på sengekanten og nydelig utsikt fra balkongen. Fra soverommet er det direkte inngang til en stort walk-in garderobe - helt perfekt.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Hilde Kristoffersen

Med eget rom til klærne

Hilde Kristoffersen kan gå inn i sin egen garderobe. En deilig luksus som både er praktisk og smart i en hektisk hverdag.

Les mer her

Interiørarkitektens tips til deg

En walk-in garderobe er alle kvinners drømmerom. Nå gir interiørarkitekten deg noen gode tips på veien når du skal planlegge ditt personlige garderoberom.

Se tipsene her

Noen av våre hus med frisoner

Her ser du noen av husmodellene til BoligPartner som har egen frisone. Husk at alle våre husmodeller kan tegnes om og skreddersys til dine ønsker og behov

Pusterom

En verden av velvære på ditt eget spa-bad

Les mer her