Boligpartner

Med eget rom til klærne

Hilde Kristoffersen kan gå inn i sin egen garderobe. En deilig luksus som både er praktisk og smart i en hektisk hverdag.

I herskapelige Sagatun har Hilde Kristoffersen skapt en personlig garderobe med smarte løsninger. Her er det bare å gå fra soverommet og direkte inn i et flott walk-in closet som ligger rett ved siden av. Helt perfekt.

Tilgjengelig og oversiktlig

Med walk-in closet er klærne lett tilgjengelig. Ingen skapdører er i veien og du får rask en god oversikt over både klær og tilbehør.

- Det føles nesten som om jeg går i en klesbutikk, forteller Hilde, som synes det er herlig at det ikke lukter skap av klærne. I stedet lukter de friskt og rent.  

Med walk-in closet er det blitt enklere å sette sammen klærne og velge ut dagens antrekk. Smart innredning i garderobeløsningen gjør også at klærne er lett tilgjengelig. Her har for eksempel mannens slips og belter egen tilrettelagt plass, og alle skjortene henger pent og elegant ved siden av hverandre.

Voksenavdelingen_soverom.jpeg

Illustrasjon av voksensonen i husmodell Sagatun

- Du slipper å lete langt bak i et mørkt klesskap. God lyssetting i rommet og smarte løsninger gjør at vi enkelt ser hva som er her, forteller hun.

Fra walk-in closet er det også en direkte inngang til hovedbadet i huset. Lettvint og enkelt.

Smarte løsninger for din walk-in garderobe

Interiørarkitekten gir deg noen gode tips på veien når du skal planlegge ditt personlige garderoberom.

Les mer her

Illustrasjon som viser walk-in garderoben i vår herskapelige Ladegaard

Ti tips til walk-in garderobe

Her er ti gode tips til deg som ønsker å skape en praktisk og velfungerende walk-in garderobe.

Få ti tips her

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Les mer om walk-in garderobe her

Vi har samlet masse inspirasjon til deg som drømmer om å ha din egen walk-in garderobe.

Klikk deg videre her