Boligpartner
Bruksareal
149 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

Moderne Como passer perfekt på smale tomter

Husmodellen Como har en slank og smidig bygningskropp som gjør at denne boligen passer flott inn på smale tomter.

Husets første etasje består av en lys og åpen kjøkken- og stueløsning på 36 kvadratmeter. Her er det store glassflater og en direkte utgang til uteplass. Etasjen har også et stort soverom med eget walk in-closet og et romslig bad. I andre etasje rommer planløsningen hele tre soverom, et bad med plass til vaskemaskin, romslig bod samt en ekstra tv-stue på over 13 kvadratmeter. Fra TV-stuen er det utgang til en skjermet og lun uteplass. Huset har også sportsbod.

Como er søstermodell med det moderne huset Berga . Den store forskjellen er at Como har fire soverom pluss ekstra TV-stue, mens Berga har integrert garasje i bygningskroppen og tre soverom.   

Mange liker vårt moderne hus Como. Klikk her for å se alle våre moderne hus.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
162 m2
BRA bolig:
149 m2
P-rom:
136 m2
Bebygd Areal:
99 m2
L x B:
12.7 x 7 m
Soverom:
4
Bad:
2
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Soverom med garderobe

Her ser du en illustrasjon av det store soverommet i Como som ligger i husets første etasje. Her er det også walk-in garderobe.

Illustrasjonen viser hovedsoverommet i husmodellen Como. Her er det en harmonisk fargetone og fra soverommet er det direkte inngang til en praktisk walk-in garderobe. Hus Como illustrasjon av soverom med garderobe
Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Se Como i ulike farger

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her