Boligpartner

Smarte løsninger for din walk-in garderobe

En walk-in garderobe er alle kvinners drømmerom. Nå gir interiørarkitekten deg noen gode tips på veien når du skal planlegge ditt personlige garderoberom.

Stadig flere av våre boligkunder ønsker plass til egen walk-in garderobe når drømmehuset bygges. Det er en trend Mie B. Grevstad, kjenner seg godt igjen i. Hun er interiørarkitekt MNIL og var med på å etablere Magenta Interiørarkitekter AS i 1999.

-Ja, i dag ønsker alle seg walk-in closet. Spesielt er damer opptatt av dette, slår hun fast.

Drømmen om en walk-in garderobe gjelder både for unge og eldre boligkjøpere - enten de investerer i sitt første, nye hus eller kjøper en moderne leilighet for de gode pensjonistdagene.

Plass til klærne

Dagens boligbyggere ønsker seg smarte løsninger som er tilpasset deres behov.

-Folk har mer klær og sko enn det de hadde før. Nå er det ikke lenger nok med en meters garderobe på soverommet, forteller interiørarkitekten.

Hun anbefaler alle å tenke praktiske løsninger først. For en god walk-in garderobe trenger ikke nødvendigvis være i et stort rom med masse dagslys for å fungere.

- Veggplassen er viktig. For de fleste av oss er kvadratmeterne dyre, derfor er det viktigere med en praktisk løsning enn masse ledig gulvplass i garderoben. Uansett må du ha nok areal slik at du enkelt kan betjene garderoben din, sier Mie B. Grevstad.  

Kjenn dine behov

Jo bedre du kjenner dine egne garderobebehov, jo enklere er det å velge løsninger og innredning som fungerer. God planlegging er derfor viktig.

 - Alle ønsker seg masse skap og oppbevaringsmuligheter, men du trenger ikke plass til mer enn det du nødvendigvis må ha. Stue vekk ting du ikke har brukt på mange år, det gjelder også for klær og tilbehør til garderoben din, sier hun.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Med eget rom til klærne

Hilde Kristoffersen kan gå inn i sin egen garderobe. En deilig luksus som både er praktisk og smart i en hektisk hverdag.

Les hele saken her

Illustrasjon som viser walk-in garderoben i vår herskapelige Ladegaard

Ti tips til walk-in garderobe

Her er ti gode tips til deg som ønsker å skape en praktisk og velfungerende walk-in garderobe.

Få ti tips her

Les mer om walk-in garderobe her

Vi har samlet masse inspirasjon til deg som drømmer om å ha din egen walk-in garderobe.

Klikk deg videre her

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?