Boligpartner

En verden av velvære på ditt private spa-bad

Stig inn, og lukk døren. En forfriskende følelse av velvære venter på deg her inne. Legg fra deg dagens stress og mas. Kjenn på roen som hilser deg velkommen. Nå skal livet nytes - her inne på ditt eget velværerom med spa-kar og sauna.

Et bad brukes flere ganger om dagen. Det skal være innbydende, praktisk og holdbart i 15-20 år. Tenk fremover når du skal innrede ditt nye bad.

- Dagens bad blir stadig større og vi bruker dem på en annen måte en før, forteller Kari J. Nordland. Hun er butikksjef hos Comfort YC Rør Elverum og har over 20 års erfaring med å innrede baderom. Her gir hun deg sine beste tips for nye bad:

Analyser og tenk fremover

  • Velg en stil du vil like også i årene som kommer. Et bad skal gjerne vare i 15-20 år.
  • Analyser behovene dine i dag og årene fremover. Hva er viktig for at badet skal fungere for familien? Eks: Hvor mange vil være på badet samtidig?
  • Ta smarte økonomiske valg. Ulike livssituasjoner gir ulike muligheter.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Det smarte familiebadet

Det stilles store krav til et velfungerende familiebad. Comfort-ekspertens tips er gode å ta med seg i planleggingen.

  • Velg to vasker og et praktisk møbel under med fire skuffer. Det gjør det enkelt å åpne en skuff, selv om det står noen foran.
  • Klessjakt i et eget skap hvor bunnen er skåret ut. Her kan du åpne døren og sende skittentøyet rett ned til vaskerommet under. Smart med en slik skjult løsning.
  • En stor og romslig dusj gjør det enklere å hjelpe mindre barn som dusjer. Rette dører du kan skyve inn skaper ekstra rom på badet når dusjen ikke brukes.
  • Speilskap over vasken gir både godt lys og gode oppbevaringsmuligheter.
  • Elektriske hånkletørrere gjør det raskere å tørke håndklærne, samtidig som du unngår sur lukt i dem.
  • Velg en elegant vegghengt do uten kanter på innsiden, for enklere renhold
barnebad_lightbox.jpeg

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Illustrasjonen viser hovedsoverommet i husmodellen Como. Her er det en harmonisk fargetone og fra soverommet er det direkte inngang til en praktisk walk-in garderobe.

Mer inspirasjon til deg

Har du lyst til å lese mer om lekre soverom med walk-in garderobeløsninger også?

Klikk deg videre her