Boligpartner
Bruksareal
335 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
3 bad

Et herskapelig hus som gir deg alt du drømmer om i et hjem

Se dette flotte herskapelige huset. Lindegaard er en praktfull og 335 kvadratmeter stor villa for skrå tomter, der begge etasjer har likeverdige inngangspartier.

Underetasjen i dette herskapelige huset inneholder to soveromsseksjoner med hvert sitt walk-in closet og bad, i tillegg til vinkjeller, trimrom, wc, kott, boder og et romslig inngangsparti. Den staselige trappen som deler seg i to gir umiddelbart et storslått inntrykk. 1. etasjen har to stuer, spisestue og adskilt kjøkken pluss egen voksensone med soverom, walk-in closet og bad. 

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

Illustrasjon som viser trappen i vår herskapelige husmodell Lindegaard - et skikkelig drømmehus. Illustrasjon som viser trappen i vår herskapelige husmodell Lindegaard

Klikk her for å se alle våre herskapelige hus

BRA total:
362 m2
BRA bolig:
335 m2
P-rom:
293 m2
Bebygd Areal:
215 m2
L x B:
16.7 x 16.6 m
Soverom:
3
Bad:
3
Innvendig bod:
4
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Vaskerom:
1
Tomtetype:
Skrå tomt

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Illustrasjon som viser trappen i vår herskapelige husmodell Lindegaard - et skikkelig drømmehus.

Et herskapelig hus som gir deg alt du drømmer om i et hjem.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Lurer du på pris?

Klikk på knappen under og fyll ut det enkle skjemaet. Så tar vi kontakt med deg.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her