Forrige objekt Neste objekt

Visning av Utsikten,Sjusjøen

Birkebeinerbakken 3004, 2612 Sjusjøen

Visning

13.10.2018 Kl : 12:00 - 16:00

Birkebeinerbakken 3004, 2612 Sjusjøen

Velkommen til Birkebeinerbakken og visningen av denne utrolig flotte hytta. Modellen er Utsikten i vår Karakter-serie. Denne hytta er noe tilpasset etter kundens ønsker og behov. Hytta har her fire soverom hvorav tre av dem er ganske store og plass til familiekøye på 1,50. Hytta er også utvidet noe slik at de fikk stor og god plass til egen tv-stue. I hovedstua finnes tre store vinduer slik at den fantastiske utsikten utenfor flommer rett inn i det herlige rommet. Vi håper du benytter muligheten til å komme på visningen og samtidig besøker de andre fire flotte visningshyttene våre som ligger rett i nærheten.

Se bildene av hytta

Påmelding til visning

Meld deg på visningen av denne flotte hytta
Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Slik finner du frem

Se på kartet hvor denne hytta ligger
Loading map...

Les mer om Utsikten

Utsikten er en storslått hytte som kan huse hele åtte overnattingsgjester. Et høyreist midtskip leder fra entréen til en luftig storstue med en takhøyde på hele fire meter.

Se våre visningshytter på Sjusjøen

Vi har visning av til sammen fem flotte hytter i området Birkebeinerbakken / Nordseter lørdag 13. oktober. Vi håper du benytter denne unike muligheten til å besøke flere av hyttene på en og samme dag.

Se alle våre visningshytter

Lørdag 13. oktober fra klokken 12.00 - 16.00 kan du besøke hele 25 hytter. Her finner du alle detaljene om våre flotte hytter på visning - håper vi sees!