Moderne hytter

Moderne hytter fra BoligPartner

Moderne hytter som spiller på lag med naturen. Arkitekturen glir fint inn i omgivelser både til fjells og til sjøs og har samtidig et moderne og tidsriktig uttrykk.

Planløsningene er smarte og utnytter hyttenes areal på en meget god måte. 

Hytter med et moderne uttrykk

Bli bedre kjent med den moderne hytteserien til BoligPartner

Karakteristisk for våre moderne hytter er store foldedører i glass som kan åpnes helt opp. På denne måten kan du ta med deg stuen ut i omgivelsene, eller omgivelsene inn i stuen. Løsningen gir deg mange muligheter, og lar deg nyte naturen til det fulle – uansett årstid. I tillegg er våre moderne hytter godt tilpasset modultankegangen. Har du behov for mer plass er det enkelt å få tilpassede moduler som kan gi deg ekstra plass til det du ønsker. Disse kan være både frittstående eller kobles på den eksisterende hyttekroppen

Last ned gratis digital hyttekatalog

Last ned gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se våre hytter i moderne stil her

Moderne hytte ved sjøen

Tenk å kunne våkne til lukten av saltvann. Sitte inntil hytteveggen mens du nyter dagens første kaffekopp og lar blikket skue utover vannet. Bygg ny, moderne hytte ved kysten du også - og realiser drømmen om din egen sjøhytte. 

Fang utsikten gjennom vinduet

Eier du en eldre hytte nær sjøen? Tenk så deilig det hadde vært å erstatte oppussing og vedlikehold med en splitter ny hytte slik at du kan nyte fritiden din. Bytt vekk gamle små vinduer med store, åpne glassflater som sikrer deg nærheten til naturen. Vi har mange spennende hyttemodeller i moderne stil med de vindusflatene du drømmer om. 

Illustrasjon av hyttemodellen Åtte glass.

Kvalitet og trygghet

Klimaet blir stadig tøffere. I BoligPartner tar vi ekstremvær på alvor. Vær trygg på at våre moderne hytter passer det norske været - også når det regner sidelengs langs kysten. Vi bygger våre hytter slik at du kan nyte fridagene dine i all slags vær, og hele tiden fylle på lageret ditt av gode opplevelser både nå og i fremtiden. 

BoligPartner er en stolt og trygg hytteleverandør

Merket Trygt Hyttekjøp betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen. Med 25 års erfaring som en av Norges største trehusbyggere, er vi stolte over å kvalifisere for tildeling av dette merket.

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.