Boligpartner

V-hytte kåret til Årets Hytteprosjekt 2021

Denne flotte BoligPartner-hytta, uten innlagt vann og strøm, gikk helt til topps i Boligprodusentenes store kåring: Årets Hytteprosjekt 2021.

Det er BoligPartner sitt kontor på Lillehammer som har bygd denne flotte V-hytta. Kunden ønsket seg en ny hytte med nærhet til naturen og med smarte, miljøvennlige løsninger. Derfor er denne V1-hytt a bygd uten innlagt vann og strøm. Her er det det gode, gamle hyttelivet som gjelder.

Se alle våre hytter her

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Se flere bilder av vinner-hytta

Her kan du se et galleri av V-hytta som gikk helt til topps i kåringen "Årets Hytteprosjekt 2021"

Malmfuru og solcelle-anlegg

V1 fra BoligPartner er en hyttemodell som gir et lite fotavtrykk på tomten. Med hyttekonseptet V kombineres urnorsk bærekraft og byggeskikk med moderne arkitektur. Her går man tilbake til solide byggeskikker, og bruker den miljøvennlige malmfurua som materiale.

Denne kundetilpassede varianten av V1 har et solcelle-anlegg slik at den er selvforsynt med overskudd av strøm i forhold til hva eier har bruk for. Her er det koblet på 12v kjøleskap, downlights i alle rom og forbrenningstoalett. Eierne melder om at de er strålende fornøyde med hytta og at de alltid finner den gode roen når de kommer opp hit.

Ydmyk og stolt

Thomas Lybeck er daglig leder for BoligPartner Lillehammer. Han er både ydmyk og svært stolt over at dette hytteprosjektet stakk av med seieren. 

-Dette er ei utrolig flott hytte som glir godt inn i omgivelsene. Det har vært svært spennende for oss å jobbe med dette prosjektet, og resultatet ble kjempebra! Her har kunden fått oppfylt sin store hyttedrøm, nemlig en moderne hytte med store vinduer uten innlagt vann og strøm, forteller Thomas. 

Stolte prisvinnere: Her er hyttekonsulent Svein Atle Staum (f.v.) daglig leder Thomas Lybeck og byggeleder Lars Finne på scenen for å ta imot den store prisen for "Årets Hytteprosjekt 2021" FOTO: Boligprodusentene

God, gammel hyttetradisjon

Gunn Furulund Hedemann er markedsdirektør i BoligPartner. Hun er svært glad for prisen "Årets Hytteprosjekt 2021"

Vi er ekstra stolte over at det var akkurat denne hytta som vant. Dette er ei hytte uten strøm og innlagt vann, og her er man tilbake ved den gode, gamle hyttetradisjonen. Med et lite fotavtrykk i terrenget og miljøvennlige løsninger har man her lykkes med et hytteprosjekt helt i tråd med BoligPartner sine verdier og fokus som trehusbygger. Sitat: Markedsdirektør Gunn Furulund Hedemann. 

Dette er Boligprodusentene

Det er Boligprodusentenes Forening som står bak kåringen av årets hytteprosjekt. Dette er en interesseorganisasjon for boligproduserende bedrifter i Norge. Foreningen har nærmere 800 medlemsbedrifter (kjeder, enkeltbedrifter i kjedene og enkeltstående bedrifter). I 2021 ble Boligkonferansen arrangert for tolvte gang. Dette er en viktig møteplass for boligprodusenter, politikere, leverandører og alle som har interesse for boligbygging i Norge. 

Les mer om våre V-hytter

Her kan du lese mer om BoligPartner sitt V-hytte-konsept

Klikk deg videre her