Forrige objekt Neste objekt

Visning av Storstuggu,Øyer

Blæsterfalla 60, Moseteråsen, 2636 Øyer

Visning

13.10.2018 Kl : 12:00 - 16:00

Blæsterfalla 60, Moseteråsen, 2636 Øyer

Velkommen til Hafjell og denne flotte utgaven av vår største hyttemodell, Storstuggu. Med utgangspunkt i katalogmodellen, er denne varianten noe kundetilpasset etter behov og ønsker. For eksempel er bad og hovedsoverom utvidet og innebygd skyvedørsgarderobe er satt inn på soverommet. Utgangsdør er flyttet fra stue til terrasse slik at stua fikk en vegg til TV etc. Badstu er bygget i bad nummer to og de store vinduene i stua er flyttet opp 30 centimeter fra gulvet. Peis er byttet ut med gasspeis, og hytta har også to boder på hems med inngang fra entré. Om du går med en drøm om å bygge hytte, er du velkommen til et inspirerende besøk! Benytt sjansen og legg også et besøk innom de to andre Storstuggu-hyttene vi åpner dørene til denne dagen her på Hafjell. Vi gjør oppmerksom på at bompassering er nødvendig for å besøke denne hytta.

Meld deg på visning

Benytt gjerne skjemaet under og meld deg på visningen av denne hytta.
Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se bilder av hytta

Her kan du se flere bilder av Storstuggu

Slik finner du frem

Se på kartet hvor denne hytta ligger
Loading map...

Les mer om Storstuggu

Storstuggu er en storslagen drømmehytte tilpasset flate tomter med et totalt bruksareal på 148 kvadratmeter, fem soverom og inntil ti sengeplasser. Det er stue og kjøkkenløsningen som har gitt Storstuggu navnet sitt – for hytta har en storstue av de sjeldne! På 61,9 kvadratmeter samles gode venner til peiskos og lange måltider.
Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Flere visningshytter i nærheten

Her kan du se detaljene om de andre to storslåtte hyttene vi har visning på i samme området denne dagen. Velkommen innom alle sammen!

Se alle våre visningshytter

Her finner du oversikten over alle de 25 hyttene du kan besøke på 4 timer, lørdag 13. oktober fra 12.00-16.00.