Forrige objekt Neste objekt

Visning av Bukkespranget,Svingvoll

Nersetervegen 111, 2652 Svingvoll

Visning

13.10.2018 Kl : 12:00 - 16:00

Nersetervegen 111, 2652 Svingvoll

Velkommen til Skei og visningen av denne flotte - og helt nybygde - hytta. Modellen heter Bukkespranget og er en av våre mest populære modeller i Karakter-serien. Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Vi ønsker deg velkommen til Skei denne lørdagen. Her har vi visning av hele fire flotte hytter fra BoligPartner - så dette er en unik mulighet til å besøke flere hytter på samme dag. Vi sees!

Påmelding til visning

Meld deg på visningen av denne flotte, nybygde Bukkespranget
Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Slik finner du frem

Se på kartet hvor denne hytta ligger
Loading map...

Les mer om Bukkespranget

Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue. Hytta har også hems – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små.
Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Flere visningshytter på Skei

Lørdag 13. oktober kan du besøke hele fire flotte hytter på Skei. Benytt denne unike muligheten og få med deg alle hyttene på en dag.

Se alle våre visningshytter

25 hytter på fire timer - her finner du oversikten over alle hyttene du kan besøke på vår unike hyttevisning lørdag 13. oktober fra klokken 12.00 - 16.00