Forrige objekt Neste objekt

Visning av Storstuggu,Oppdal

Øvre Gorsetråket 70, 7340 Oppdal

Visning

25.02.2018 Kl : 13:00 - 15:00

Øvre Gorsetråket 70, 7340 Oppdal

Velkommen til Oppdal og visning på denne flotte, kundetilpassede varianten av Storstuggu.

Hytta er speilvendt i forhold til katalogmodellen, og er videre planløst med eget bad til hovedsoverom i den ene enden av hytta, mens øvrige soverom er plassert i motsatt fløy, også her med tilhørende bad. Her er tv-stuen ofret til fordel for romsligere rom. 

I tilknytning til inngangspartiet finner en både en åpen dagliggarderobe i tillegg til en lukket garderobe samt et vaskerom med god størrelse. En har også valgt å samle de tekniske installasjonene i et eget teknisk rom. 

I kjøkkenet har en valgt å ofre kjøleskapet til fordel for et lite, men praktisk kjølerom. I forlengelsen av den ene sidefløyen er det etablert en takoverbygd terrasse som senere er kledd og innglasset som vinterhage. Her kan utemøblene stå trygt også når høst- og vinterværet setter inn. I tillegg har hytta fått en romslig garasje

Veibeskrivelse: Hytta ligger i Gorsetgrenda, like sør for skiheisene i Stølen. Kjør E6 nordover fra Oppdal sentrum. Ta av til høyre ved skilting til Stølen, og kjør Gorsetråket til du kommer til toppen. Her tar du til høyre inn på Gamle Kongeveg og deretter umiddelbart til venstre inn på Gardåvegen. Ca. 70 meter opp i bakken tar du til venstre inn på Øvre Gorsetråket. Her holder du til høyre ved veiskiller, følger veien til topps, og du får Storstuggu på høyre side inn mot skibakken.

Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se flere bilder av hytta

Slik finner du frem

Se på kartet hvor denne hytta ligger
Loading map...

Påmelding til visning

Har du lyst til å se nærmere på denne flotte hytta? Velkommen til visningsdagen - meld deg gjerne på her via dette skjemaet
Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Les mer om Storstuggu

Storstuggu er en storslagen drømmehytte tilpasset flate tomter med et totalt bruksareal på 148 kvadratmeter, fem soverom og inntil ti sengeplasser.

Se alle våre visningshytter

Her finner du hele oversikten over alle hytter og tomteområde på visning søndag 25. februar 2018