Forrige objekt Neste objekt

Visning av Midthø,Os i Østerdalen

Moltemyrveien 4, 2550 Os i Østerdalen

Visning

25.02.2018 Kl : 13:00 - 15:00

Moltemyrveien 4, 2550 Os i Østerdalen

Velkommen til Hummelfjell og visningen av denne flotte hytta fra vår Karakter-serie. Hyttemodellen er Midthø og denne hytta er bygget lik vår katalogmodell fra 2016.

Vi håper du har lyst til å komme til fjells denne søndagen og oppleve denne kvalitetshytta, som ligger ved Røros Fjellby, rett i nærheten av Røros Alpinsenter. NB: Innkjøringen til hytta er ovenfor hytta. 

Lurer du på noe, ta gjerne kontakt med vår hyttekonsulent Henrik Moen. Han treffer du på mobil: 902 73 792 og e-post: henrik@bf-bygg.no

Det er et flott hytteområde med unike jakt, fiske og friluftsliv- muligheter rundt Hummelfjell. Så vil du oppleve noe vakkert denne vinteren er det bare å ta turen til fjells. Trenger du turtips så er Vangrøftdalen og Kjurrudalen er sikkert tips, og er du riktig så sprek så er en topptur på Forollhogna en meget vakker opplevelse.

Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se flere bilder av hytta

Slik finner du frem

Her kan du se på kartet hvor denne visningshytta ligger.
Loading map...

Jeg kommer på visningen

Vi håper du har lyst til å oppleve denne hytta. Meld deg gjerne på visningen via dette skjemaet:
Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Les mer om Midthø

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.

Se alle visningshytter

Her kan du se alle våre hytter på visning søndag 25. februar 2018