Forrige objekt Neste objekt

Visning av Bratthø,Aurdal

Frenningsvegen 24, 2910 Aurdal

Visning

07.10.2017 Kl : 13:00 - 15:00

Frenningsvegen 24, 2910 Aurdal

Velkommen til Aurdal og visningen av denne flotte hytta fra vår Karakter-serie. Hyttemodellen heter Bratthø, men denne hytta er noe endret fra slik den presenteres i vår hyttekatalog. Hytta er speilvendt på hovedplanet. Stuen er utvidet og soverom 1 er mindre enn i orginalhytta. WC er flyttet til liten bod ved kjøkken, entrè er gjort større og det er glassrekkverk på terrassen. Vi håper du har lyst til å oppleve denne flotte hytta på Frenningen hytteområde. Dette er et rolig område med flott utsikt og skiløype rett utenfor. Sees til visning lørdag 7. oktober klokken 13.00.

Se flere bilder av denne hytta

Slik finner du frem

Her kan du se på kartet hvor denne hytta ligger. Følg Danebuvegen fra Aurdal sentrum i retning Danebu. Parkering ved bom, tre minutter gangavstand fra bom.
Loading map...
Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Les mer om Bratthø

Bratthø er en romslig sokkelhytte over to plan med et bruksareal på 147 kvm. Store vinduer og innslag av stein gir et særegent og tidsriktig uttrykk.

Se alle våre visningshytter

Her kan du se oversikten over alle våre visningshytter og tomteområder på visning lørdag 7. oktober og søndag 8. oktober 2017