Skreddersy ditt eget hyttetun

Modulhyttene fra Lynx-serien og Åtte glass gjør det enkelt for deg å skreddersy ditt eget hyttetun til hele familien. La hyttene Otium, Forus eller Åtte glass utgjøre hovedhytten, og bygg på et eller flere annekser med samme design. Du bestemmer.

Nærhet til naturen er viktig. Dette var også BoligPartners visjon da arkitektene våre skapte Lynx og Åtte glass. Store glassfasader og et vakkert eksteriør slipper naturen inn og gir et fantastisk utsyn. Sammen med smarte planløsninger bidrar dette til et trivelig innemiljø som lar deg ta inn alt det moder natur har å by på. Sitt godt og varmt samtidig som du opplever snøstormen som raser rundt hytta. Se reven labbe rundt utenfor. Med Åtte glass og Lynx-hyttene kommer du nærmere naturen.

Lynx-serien har et unikt design ogbestår av to hytter og tre anneks som du kan sette sammen som du selv vil. Hyttene og anneksene er moderne og tidsriktig utført og passer like godt inn ved sjøen som på fjellet. Hyttene Otium og Foris er basen – eller hovedhyttene - i Lynx-serien. Modulene Montem, Clivo og Parva utgjør anneksene som du kan velge og vrake mellom. Plukk det som passer din familie og din tomt. 

Åtte glass er en modulhytte bygd på samme filosofi som Lynx-hyttene. Hovedhytten er på 64 kvm og bygd med mye glass og smarte løsninger som eksempelvis skyvedører i ytterveggene. På denne måten kan du invitere naturen inn. Hovedhytten utgjør oppholdsarealet og samlingspunktet med spiseplass, bad, kjøkken og stue. Legg så til moduler med soverom, bad eller annet du kunne tenke deg og skap din helt egen drømmehytte.

Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker