Vil du se vår nye visningshytte?

Vil du se vår nye visningshytte?

Nå har vi endelig åpnet dørene til vår splitter nye Midthø-hytte på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Kom gjerne å se den i hyttesenterets åpningstider torsdag, fredag og lørdag - eller ta kontakt for visning utenfor disse åpningstidene.

Midthø er den minste modellen i vår populære Karakter-serie, og for mange den perfekte familiehytta! På sine 79 innvendige kvadratmeter har denne klassiske hytta hele 3 soverom og hems, og sengeplass til 10 personer. Kombinasjonen av treverk, stein og store glassvinduer gir også Midthø en moderne og eksklusiv innpakning. 

- Dette er en ekstremt arealeffektiv og populær hytte i vår bestselgende Karakter-serie. Vi har valgt å bygge hytta med standard planløsning, akkurat slik du finner den i hyttekatalogen vår - og den er blitt så fin! sier salgskoordinator Therese Christiansen.

Vår nye visningshytte

Se bilder av Midthø-hytta som kan besøkes på Hellerudsletta. Ta bare kontakt for visninger utenfor hyttesenterets åpningstider.
Bestill gratis hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Hyttedirektør Sten Krogh mener Midthø-hytta er blitt et blikkfang på Hyttesenteret.

- Størrelsen og arkitekturen gjør Midthø-modellen enkel å tilpasse til både sjø- og fjellhytte. I utgangspunktet er dette en hemshytte, som også kan gjøres om til en ettplanshytte eller bygges med oppstuggu, sier Sten. 

Avtal visning når det passer deg 

Alle som vil ta en titt på den nye visningshytta er hjertelig velkomne til å stikke innom i Hyttesenterets åpningstider som er torsdager (12-20), fredager (10-16) og lørdager (10-16). Ønsker du visning utenfor disse åpningstidene kan du ta kontakt med Therese på mobil 904 00 665 eller mail Therese.Christiansen@boligpartner.no.  

- Det er mulig å komme på visning hver dag! Ring eller mail meg så finner vi et tidspunkt som passer! Det er mange som har vist interesse siden vi startet byggingen av Midthø-hytta i høst, og vi regner med stor pågang fremover. Vi er så fornøyd med resultatet og gleder oss virkelig til å vise den frem, sier Therese. 

Trendy interiør

Midthø-hytta er er innredet som en lun og koselig fjellhytte. 

- I samarbeid med våre dyktige leverandører har vi valgt farger, innredninger og møbler som i tråd med trendene fremover, sier Sten. (BILDE) 

Mens hovedsoverommet har fått en dobbeltseng har de to andre soverommene familiekøyer med plass til 3 personer. Hemsen er innredet som en loftstue der man kan trekke seg tilbake for å se tv, badet har fliser på både gulv og vegger, og kjøkkenet har fått mørke Scala Palett-fronter fra vår kjøkkenleverandør. 

Se begge BoligPartner-hyttene

Norsk Hyttesenter ligger cirka et kvarters kjøring nord for Oslo i retning Gardermoen og har til sammen 26 demohytter fra ulike hytteleverandører. Den nye Midthø-hytta ligger rett ved Foris-hytta vår som ble satt opp i 2015. 

- Foris-hytta er innredet som en sjøhytte og har et helt annet, særegent og nyskapende design med rene linjer, masse glass og pulttak. Vi er glade for at vi nå kan vise frem to helt forskjellige hytte-modeller, rettet mot to ulike markeder, sier hyttedirektør Sten. 

Vår andre visningshytte

I tillegg til vår splitter nye Midthø-hytte kan du også besøke denne Foris-hytta som ligger rett ved.

Finn frem: 

Norsk Hyttesenter Hellerud ligger rett utenfor Lillestrøm og har enkel adkomst med bil, tog, fly eller buss. Hyttesenteret ligger i Skedsmo kommune, like ved E6, mellom Oslo sentrum og Gardermoen. Ta av ved Plantasjen/Olavsgaard Hotell og følg skilt til Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta. Utstillingen ligger ved siden av Exporama messesenteretsenteret, som også har hotell. Gratis parkering på tre oppmerkede områder. Adressen er Kragerudveien, 2013 Skjetten.  

Åpningstider:

Hyttene våre er åpne og betjente hver torsdag 12-20, fredag 10-16 og lørdag 10-16 hele året. 

Avtal gjerne visning utenfor disse åpningstidene! Ta bare kontakt med vår salgskoordinator Therese på mobil 904 00 665 eller mail Therese.Christiansen@boligpartner.no for å avtale.

Her er Norsk Hyttesenter

Loading map...