Hyttetradisjon med ny vri

Stå opp om morgenen, ta med kaffekoppen ut på terrassen og se soloppgangen stige opp over den stille sjøen. Kjenn solen varme i ryggen mens du staker deg gjennom nypreparerte skiløyper. Tilbring dagen på å plukke tyttebær og sett deg rundt langbordet om kvelden med familien og gode venner.

- Hyttedrømmen handler om familie, venner og gode opplevelser, sier kreativ leder i BoligPartner, Stein Garmanslund, som står bak designet på den nye hyttekatalogen.

 - Hytta er en arena der du tilbringer kvalitetstid med de du er glad i. Tid og opplevelser er viktig, og med den nye hyttekatalogen ønsker vi å fortelle gode historier, skape stemning og danne et bilde av hyttedrømmen. Intensjonen er å vise alt dette gjennom fortellinger og gode illustrasjoner.

Se, føl og opplev en av hyttene våre

På Hyttemessen i september hadde vi offisiell åpning av våre nybygde visningshytte. Enten du allerede har drømmestedet ditt eller planlegger å skaffe deg det er hyttetunet på Exporama Senteret et fint inspirasjonssted. Her kan du finne det meste som spirer og gror rundt om i Hytte-Norge, og ikke minst se, føle og oppleve den populære og nyskapende hytta Foris fra Lynx-serien.

- BoligPartner har satt opp en visningshytte på Exporama Senteret og dette er en kjempemulighet til å komme inn og oppleve en av hyttene våre. Du får romfølelsen og kan kjenne på kvalitetsmaterialene. I tillegg kan du stille spørsmål til våre representanter.

Slipp naturen inn

Mye peiskos og naturopplevelser er det vi forbinder med hyttelivet i Norge. Ulempen er at små vinduer med begrensede utsynsmuligheter har preget hyttene, særlig i fjellene. Med den nye hyttekolleksjonen ønsker BoligPartner å trekke naturen innendørs.  

- Vi har modernisert den tradisjonelle hytta og åpnet opp med store vindusflater for å få mer av naturen inn. Å ha store glassfasader og mulighet for fjerning av ytterveggen i stua og kjøkkenet gir en helt annen opplevelse. Samtidig som vi har ønsket å bevare det tradisjonelle preget har vi kommet opp med nye og spennende løsninger, sier Stein.

Uansett om du ønsker en kosehytte for storfamilien, en liten sportshytte for den aktive familien eller et ekstra anneks - BoligPartner har noe for enhver smak. Dette er hyttenyhetene:

Midthø fra Karakter-serien

I Karakter-serien finner du de klassiske hyttene. Det nostalgiske og karakteristiske uttrykket blir fremhevet av saltak og særegne detaljer, som samtidig gir et tidsriktig preg. De tradisjonelle hyttene har fått en moderne innpakning med kombinert treverk, stein og store vinduer. Og det er nettopp det Midthø er - tradisjon i ny innpakning.

Med et bruksareal på 77 kvadratmeter har Midthø en smart og praktisk planløsning. Hytta rommer en stor og åpen stue- og kjøkkenløsning, tre soverom, bad, vindfang og to praktiske boder slik at du har plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr.

Lys og luft er viktige elementer for en hytte og Midthø utnytter dette til det fulle. De store vinduene i stuen preger ikke bare hytta fra utsiden, men gir også god utsikt mens du sitter i godstolen.

sak-12_3.jpg#asset:6565

Ankers Point fra Moderne-serien

Med et moderne og tidsriktig uttrykk glir arkitekturen i Moderne-serien like fint inn i omgivelsene til fjells som til sjøs, og Ankers Point er en designmessig lekkerbisken fra denne serien. Flatt tak med en høyde på hele tre meter og store foldedører i glass gir en helt spesiell atmosfære og praktiske muligheter.

 De store foldedørene i stuen kan dessuten slås helt opp, slik at du kan slippe naturen inn i rommet. Allrommet på nesten 60 kvadratmeter består av stue, kjøkken og spisedel, samt gang. Med et totalt bruksareal på 105 kvadratmeter rommer Ankers Point hele fire soverom, der foreldresoverommet har eget bad og walk-in closet. Hytta har i tillegg ekstra bad og vaskerom, og en romslig bod.

sak-12_7.jpg#asset:6566

Foris fra Lynx-serien

Dette er serien som utfordrer den tradisjonelle norske hyttefilosofien og tilfører noe nytt og annerledes. Nærhet til naturen var BoligPartners visjon da Lynx-serien ble utviklet, og Foris er en moderne drømmehytte for flate tomter.

Foris har rene linjer, hovedfasade i glass, karakteristisk skråtak og en svært god utnyttelse av hyttas 108 kvadratmeter. Naturmaterialer som stein og tre kombinert med store vindusflater skaper en særegen og vakker arkitektur som slipper naturen og lyset inn, og gir samtidig et fantastisk utsyn.

Innvendig har du en åpen stue- og kjøkkenløsning med en fantastisk takhøyde som åpner opp mellom hovedplanet og hemsen. I tillegg får du fire soverom, bad og vaskerom, gang og en stor sportsbod med egen inngang.

sak-12_2.jpg#asset:6563

Bygger du Lynx bygger du for fremtiden. I serien finner du hytter helt ned til 26 kvadratmeter som fint kan stå alene, eller være et anneks til en større hytte.Et anneks gjør det enkelt å utvide det totale hyttearealet senere om du ha behov for det. Kanskje familien er langt større om noen år?

En hytte tilpasset deg og familien din

Jakt og fiske. Blåbærplukking. Lange ski- og sykkelturer. Vin og peiskos. Vi har forskjellige syn på hvordan hyttelivet skal være - og derfor har vi forskjellige behov.

Vurderer du å bygge hytte?

Gjennom over 25 år i boligmarkedet har BoligPartner opparbeidet seg stor kompetanse og god erfaring som er svært verdifull. Kvalitet og trygghet er kanskje det viktigste når du skal bygge hytte til deg og familien din. Alle våre hytter er konstruert av dyktige fagfolk. De blir bygget med stolthet, og etter alle retningslinjer og standarder.

- For BoligPartner er trygghet for kunden veldig viktig. Å bygge hytte er en stor prosess med mye forarbeid, og vi ønsker å gi deg riktig veiledning både når det gjelder å velge riktig hytte, tilpasse den til dine behov og hjelpe deg med alt som skal til for å realisere hyttedrømmen. Vi følger deg gjennom hele prosessen, avslutter Stein.

Uansett om du er av de tradisjonelle typen eller om du tenker mer moderne - bestill den nye hyttekatalogen. Sett deg ned og bla gjennom alle våre flotte hytter. Vi håper du finner noe du liker.