Den ultimate familiehytta

Stor eller liten familie? Lynx-serien gjør det enkelt for deg å skreddersy ditt eget hyttetun. Med flere hytter og moduler i samme uttrykk og design kan du enkelt plukke og mikse slik det passer deg.

Dere nærmer dere hytta en sen vårkveld i mai. Gradestokken på bilen viser kun noen få varmegrader, og du gleder deg til å komme frem og inn i den lune hyttevarmen. Endelig svinger du av og kjører inn på hyttetunet. Barna og din bedre halvdel tar på seg jakkene og åpner bildørene. Bæreposer og bagger tas ut av bagasjerommet og bæres frem til døra. Plutselig tuter en bil idet den svinger inn og parkerer bak dere. Ut stiger broren din og kona hans med sine to barn. I morgen ankommer søsteren din – med tre barn til. 

Familier er forskjellige. Det er behovene våre også. Mens noen familier er store, er andre små. Noen har behov for mye plass, andre klarer seg med mindre. Lynx-serien søker å tilby noe for alle og enhver – uansett behov og ønsker. Serien er derfor bygget opp på en måte som gjør at alle kan tilpasse sin hyttedrøm ut fra sin situasjon.

Bestill vår hyttekatalog her

Kort fortalt består Lynx-serien av syv hovedhytter og fire tilhørende anneks som du kan sette sammen som du selv vil. Hyttene er moderne og planmessig smarte, og inneholder alt du trenger. Anneksene er mindre enn hovedhyttene, men er likevel komplette med både bad, soveplasser og kjøkken/stueløsning.

Anneksene kan huse venner og familie og gir de som er på besøk sitt eget lille krypinn. På denne måten kan alle være sammen, og samtidig få litt alenetid hvis ønskelig. Lynx-serien forsøker med sin modultankegang og tilby noe for alle. Bygger du Lynx, bygger du også for fremtiden. Designet er fremoverlent og anneksene gjør det enkelt å utvide det totale hyttearealet ditt senere om det skulle være behov. Tenk langsiktig – kanskje er familien langt større om noen år.

Se alle våre flotte hytter - hvilken er din favoritt?