5 gode grunner til å ikke utsette hyttedrømmen nå

Er du en av dem som drømmer om å bygge ny hytte? Som lett ser for deg hvordan hytta skal se ut, hvilke løsninger du ønsker deg og hvilken tomt som hadde passet best?

Selv om hverdagene akkurat nå er både krevende og annerledes, kan det være godt å fylle tiden med noe som føles positivt og gøy. Kanskje er dette en fin tid for deg å planlegge din hyttedrøm videre. Vi i BoligPartner er her og bidrar gjerne med gode innspill og rådgiving på dine spørsmål. 

For det er mange gode grunner til at du ikke skal utsette hyttedrømmen din nå. Her er 5 av dem: 

Ja, jeg ønsker en liten hytteprat
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

1. Å bygge ny hytte krever en godt planlagt prosess. Derfor er det lurt å starte nå!

Tenk godt igjennom hvilke behov du har – både i dag og for fremtiden. Hva er viktig for deg og hvilke løsninger vil fungerer godt på hytta deres? En byggeprosess starter alltid med god planlegging.

2. Våre erfarne rådgivere hjelper deg gjerne nå

Vi i BoligPartner er her og ønsker å være en trygg rådgiver for deg i denne planleggingsfasen. Vi har lang erfaring med å kartlegge behov og kan hjelpe dere med å se på alt fra hyttevalg og planløsninger til tomteutfordringer. Husk at du ikke trenger å møte oss fysisk på kontoret. Hva med å ta en hytteprat med oss fra din egen stue. Vi er tilgjengelig på både telefon, e-post, chat og video.

3. Få trygghet gjennom vår økonomiske plan

I BoligPartner setter vi alltid opp en økonomisk plan for hele byggeprosjektet slik at du vet hva totalkostnadene på din drømmehytte blir. Denne planen er en viktig del av planleggingsfasen for alle våre kunder for vi vet at det er helt vesentlig med en økonomisk forutsigbarhet hvis man skal signere for å bygge drømmehytta. Du får også en betalingsplan som viser når de ulike fakturaene fra oss kommer. For når du bygger hytte med oss, er det alltid trinnvis betaling. Første faktura får du først når selve byggingen starter opp og første leveranse med byggematerialer ankommer byggeplassen din.

4. Fyll tiden med noe positivt

Når hverdagen er så annerledes som nå, kan det være godt å finne energi ved å gjøre noe som du synes er spennende. La deg inspirere og forsett å drømme om hvordan du skal tilbringe din fritid på hytta. På nettsidene våre møter du flere av våre kunder som viser frem sine hyttedrømmer. Kanskje en av disse inspirerer deg videre på din drøm?

5. Hverdagene kommer tilbake

Ingen av oss vet når, men hverdagene slik vi kjenner dem kommer tilbake. Ta med deg din hyttedrøm videre og fortsett den spennende planleggingen av hvordan du ønsker å ha det i din egen hytte.

Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Årets største hyttenyhet

Om kort tid lanserer Halvor Bakke ny hytteserie med BoligPartner. Klikk deg videre og les mer om dette som må være årets største hyttenyhet

Hvilke hytte passer best til deg?

I BoligPartner har vi hytter i alle stilarter og størrelser. Vi kan også endre på våre hytter slik at de passer perfekt til deg. Ta en kikk her:

Hvorfor skal du velge BoligPartner som hytteleverandør?

Ønsker du å bygge ny hytte, men er usikker på hvilken leverandør du skal velge? Se våre 10 gode grunner for hvorfor du bør velge BoligPartner.

Hytter for alle

Vi har hytter i alle stilarter og størrelser. Hvilken hytteserie liker du best?

Se familiens gode råd til deg

Hva bør du tenke på når du skal bygge hytte? Familien Kristiansen deler gjerne sine ti beste råd med deg.

Vi har salgskontorer over hele landet

Her finner du oversikten over alle våre salgskontorer i Norge. Finn frem til det kontoret som ligger nærmest der du drømmer om å bygge ny hytte. Ta gjerne kontakt med oss så kan vi hjelpe deg med planleggingen av din hytte

Filtrer ditt søk

Alle salgskontor