Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale hytta for akkurat deg og din familie.

Last ned vår nye, digitale hyttekatalog helt gratis i dag. Så kan du lese den med en gang på din mobil, nettbrett eller datamaskin.

Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Kanskje drømmer du om alpinbakker, puddersnø og sol fra blå himmel? Eller foretrekker du en rolig langrennstur blant snøtunge trær? Vi bruker fritiden vår på ulike måter, og uansett så har vi hyttene som tar ekstra godt vare på din. 

For det ligger så mange, gode opplevelser i en hyttedrøm. Vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale hytta for akkurat deg og din familie. 

Scroll nedover, les mer om alle våre hyttemodeller, se bilder, film, VR-visning og la deg inspirere.

Noen av våre flotte hytter

På lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Hytter designet av Halvor Bakke

Halvor Bakke har skapt sine drømmehytter i tett samarbeid med BoligPartner sine arkitekter

Se hyttene i Lengt-serien

Her kan du se de fire hyttene som Halvor Bakke og BoligPartner har utviklet sammen
Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Vi er stolte over å være en del av merkeordningen til Hytteprodusentene

Merket TRYGT HYTTEKJØP betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen.

Se vår hyttekonsept V

I vårt hyttekonsept V kombinerer vi urnorsk bærekraft og byggeskikk med moderne arkitektur. Bestill gjerne vår konseptbrosjyre og les mer om de spennende hyttemodellene V1 og V2.
Konsept V Brosjyre

Bestill gratis konseptbrosjyre

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Besøk våre visningshytter

Velkommen til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Her kan du få oppleve BoligPartner sine to flotte visningshytter Midthø og Foris. I tillegg kan du møte våre dyktige hytterådgivere som gir deg informasjon om alt fra hyttepriser til å se på mulighetene for å realisere hyttedrømmen akkurat i det området du ønsker. Vi hjelper deg også med skreddersy løsninger og endre på våre plantegninger slik at du får ei hytte som passer akkurat til dine rammer, ønsker og behov.

Fjellhytter i ulike prisklasser

I BoligPartner tilbyr vi fjellhytter for alle behov og i ulike prisklasser.

Derfor skal du velge BoligPartner

Se våre 10 gode grunner til at du skal velge BoligPartner som hytteleverandør

Klassiske hytter

I Karakter-serien finner du de klassiske hyttene. Saltak og særegne detaljer fremhever det nostalgiske og karakteristiske uttrykket. Samtidig har hyttene detaljer som gir de et tidsriktig preg. Kombinasjonen av treverk, stein og store glassvinduer gir en moderne innpakning.

Hytter med store glassfasader

Lynx-serien utfordrer den tradisjonelle hyttefilosofien og tilfører noe nytt i norsk hyttesammenheng. Med en nyskapende og innovativ design kombinert med løsninger som utnytter plassen på en optimal måte, er Lynx-serien hytter som passer for de fleste.

Tur-serien

Tur-serien, tidligere kalt Birken-serien, tilbyr prisgunstige og plasseffektive hytter med stort fokus på praktiske løsninger. Alle modellene har for eksempel romslige boder med plass til mye sportsutstyr. Noen har også store hemser med god plass til ekstra overnattingsgjester. Tur-hyttene passer like godt på fjellet som ved sjøen, og kjennetegnes av et moderne arkitektonisk uttrykk med mange store glassflater.

Moderne hytter

Moderne-serien spiller på lag med naturen. Arkitekturen glir fint inn i omgivelsene både til fjells og til sjøs og har samtidig et moderne og tidsriktig uttrykk. Karakteristisk for serien er store foldedører i glass som kan åpnes helt opp.

Hvilken hytte passer din fritid?

Med BoligPartner kan hyttedrømmen bli til virkelighet. Se hvordan denne familien nyter fridager på sin flotte Bukkehø-hytte i Sirdal.

10 tips til deg som skal bygge hytte

Familien Kristiansen har bygd en råflott Bukkehø-hytte på Skeikampen. Her får du deres råd om hva som er lurt å tenke på når du skal bygge hytte.
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Finn ditt nærmeste salgskontor

Hvor i landet ønsker du å bygge hytte? Skriv stedsnavn og finn ditt nærmeste salgskontor.

Filtrer ditt søk

Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Drømmer du om å bygge ny hytte?

Her har vi samlet masse inspirasjon til deg.