Tenkt deg å kunne nyte fritiden din mellom fjellvann og vidder, tørr lyng og steiner. Se for deg alle klarværsdagene. Med fjellsko på beina og jaktgeværet på skuldra. Eller når du bare kan la timene gå mens du venter på napp i et av de vakre fjellvannene i nærheten. Eller kanskje din fritid ligger i skjærgården helt nede ved havgapet. 

Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale hytta for akkurat deg og din familie. 

Scroll nedover, les mer om alle våre hyttemodeller, se film og la deg inspirere. 

Noen av våre flotte sommerhytter

Bestill vår gratis hyttekatalog!

160 sider proppet med hyttestoff og inspirasjon. Det er hva du får om du bestiller vår gratis hyttekatalog i dag. Gled deg til å lese alt om våre flotte hytter, og til å besøke denne drømmehytta i Trysil.

Nytt hyttekonsept - bli kjent med V

BoligPartner har lansert et helt nytt hyttekonsept V hvor vi kombinerer urnorsk bærekraft og byggeskikk med moderne arkitektur. Bestill gjerne vår konseptbrosjyre og les mer om de spennende hyttemodellene V1 og V2.
Konsept V Brosjyre

Bestill gratis konseptbrosjyre

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Hyttedrøm med egen sommerhytte

Tenk å kunne våkne til lukten av saltvann. Sitte her inntil hytteveggen mens du nyter dagens første kaffekopp og lar blikket skue utover vannet. Bygg hytte ved kysten du også og realiser hyttedrømmen med din egen sjøhytte.

Klassiske hytter

I Karakter-serien finner du de klassiske hyttene. Saltak og særegne detaljer fremhever det nostalgiske og karakteristiske uttrykket. Samtidig har hyttene detaljer som gir de et tidsriktig preg. Kombinasjonen av treverk, stein og store glassvinduer gir en moderne innpakning.

Hytter med store glassfasader

Lynx-serien utfordrer den tradisjonelle hyttefilosofien og tilfører noe nytt i norsk hyttesammenheng. Med en nyskapende og innovativ design kombinert med løsninger som utnytter plassen på en optimal måte, er Lynx-serien hytter som passer for de fleste.

Moderne hytter

Moderne-serien spiller på lag med naturen. Arkitekturen glir fint inn i omgivelsene både til fjells og til sjøs og har samtidig et moderne og tidsriktig uttrykk. Karakteristisk for serien er store foldedører i glass som kan åpnes helt opp.

Birken-serien

Birken-serien tilbyr prisgunstige og plasseffektive hytter med stort fokus på praktiske løsninger. Alle modellene har for eksempel romslige boder med plass til mye sportsutstyr. Noen har også store hemser med god plass til ekstra overnattingsgjester. Birkenhyttene passer like godt på fjellet som ved sjøen, og kjennetegnes av et moderne arkitektonisk uttrykk med mange store glassflater.

10 tips til deg som skal bygge hytte

Familien Kristiansen har bygd en råflott Bukkehø-hytte på Skeikampen. Her får du deres råd om hva som er lurt å tenke på når du skal bygge hytte.
Bestill gratis hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Bli med inn i denne drømmehytta!

Ekteparet Pernille og Trond Nordbak Øsmundset fra Eidsvoll omtaler hytteprosjektet sitt som "en investering i egen fritid". Her har de tid til å senke skuldrene og bare være sammen. Velkommen inn!

Finn ditt nærmeste salgskontor

Hvor i landet ønsker du å bygge hytte? Skriv stedsnavn og finn ditt nærmeste salgskontor.

Filtrer ditt søk

Bestill gratis hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Drømmer du om å bygge ny hytte?

Her har vi samlet masse inspirasjon til deg.