Utenfor vinduene venter snødekte vidder og topper, med og uten spor. Kanskje drømmer du om en dag i slalåmbakken med puddersnø og sol fra blå himmel? Eller foretrekker du en rolig langrennstur blant snøtunge trær? Uansett aktivitet er det alltid like deilig å komme inn igjen i hytta og la varmen fra peisen tine opp de kalde tærne. 

Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale hytta for akkurat deg og din familie. 

Scroll nedover, les mer om alle våre hyttemodeller, se bilder, film, VR-visning og la deg inspirere.

Noen av våre flotte vinterhytter

Hvilken hytte passer din fritid?

Med BoligPartner kan hyttedrømmen bli til virkelighet. Se hvordan denne familien nyter fridager på sin flotte Storstuggu-hytte.

Bestill vår gratis hyttekatalog!

160 sider proppet med hyttestoff og inspirasjon. Det er hva du får om du bestiller vår gratis hyttekatalog i dag. Gled deg til å lese alt om våre flotte hytter, og til å besøke denne drømmehytta i Trysil.

Klassiske hytter

I Karakter-serien finner du de klassiske hyttene. Saltak og særegne detaljer fremhever det nostalgiske og karakteristiske uttrykket. Samtidig har hyttene detaljer som gir de et tidsriktig preg. Kombinasjonen av treverk, stein og store glassvinduer gir en moderne innpakning.

Hytter med store glassfasader

Lynx-serien utfordrer den tradisjonelle hyttefilosofien og tilfører noe nytt i norsk hyttesammenheng. Med en nyskapende og innovativ design kombinert med løsninger som utnytter plassen på en optimal måte, er Lynx-serien hytter som passer for de fleste.

Moderne hytter

Moderne-serien spiller på lag med naturen. Arkitekturen glir fint inn i omgivelsene både til fjells og til sjøs og har samtidig et moderne og tidsriktig uttrykk. Karakteristisk for serien er store foldedører i glass som kan åpnes helt opp.

Birken-serien

Birken-serien tilbyr prisgunstige og plasseffektive hytter med stort fokus på praktiske løsninger. Alle modellene har for eksempel romslige boder med plass til mye sportsutstyr. Noen har også store hemser med god plass til ekstra overnattingsgjester. Birkenhyttene passer like godt på fjellet som ved sjøen, og kjennetegnes av et moderne arkitektonisk uttrykk med mange store glassflater.

10 tips til deg som skal bygge hytte

Familien Kristiansen har bygd en råflott Bukkehø-hytte på Skeikampen. Her får du deres råd om hva som er lurt å tenke på når du skal bygge hytte.
Bestill gratis hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Bli med inn i denne drømmehytta!

Ekteparet Pernille og Trond Nordbak Øsmundset fra Eidsvoll omtaler hytteprosjektet sitt som "en investering i egen fritid". Her har de tid til å senke skuldrene og bare være sammen. Velkommen inn!

Finn ditt nærmeste salgskontor

Hvor i landet ønsker du å bygge hytte? Skriv stedsnavn og finn ditt nærmeste salgskontor.

Filtrer ditt søk

Bestill gratis hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Drømmer du om å bygge ny hytte?

Her har vi samlet masse inspirasjon til deg.