Hytter

Utenfor vinduene venter snødekte vidder og topper med og uten spor. Kanskje drømmer du om en dag i slalåmbakken med puddersnø og sol fra blå himmel? Eller foretrekker du en rolig langrennstur blant snøtunge trær, der du kjenner nysnøen drysse deg i nakken? Uansett aktivitet er det alltid like deilig å komme inn igjen i hytta med friske kinn og støle bein, og la varmen fra peisen tine opp de kalde tærne. 

Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale hytta for akkurat deg og din familie. 

Scroll nedover, les mer om alle våre hyttemodeller, se film og la deg inspirere. 

Noen av våre flotte vinterhytter

Hvilken hytte passer din fritid?

Med BoligPartner kan hyttedrømmen bli til virkelighet. Se hvordan denne familien nyter fridager på sin flotte Storstuggu-hytte.

Bestill vår nye og gratis hyttekatalog!

Det er med stor glede vi nå presenterer denne 160 sider tykke boka proppet med hyttestoff og inspirasjon. Bestill den i dag så kan du snart lese alt om våre flotte hytter. Du får også besøke denne drømmehytta i Trysil - gled deg!

Birken-hytter

Nærhet til naturen! Det er et sentralt og viktig element for våre smarte Birkenhytter. Disse modellene er fine både som fjellhytter og sjøhytter. Store glassflater slipper mye lys inn i hytta, samtidig som de gir herlig utsyn. Dette er prisgunstige og plasseffektive hytter med stor fokus på praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv.

Hytter med store glassfasader

Lynx-serien utfordrer den tradisjonelle hyttefilosofien og tilfører noe nytt i norsk hyttesammenheng. Med en nyskapende og innovativ design kombinert med løsninger som utnytter plassen på en optimal måte, er Lynx-serien hytter som passer for de fleste.

Klassiske hytter

I Karakter-serien finner du de klassiske hyttene. Saltak og særegne detaljer fremhever det nostalgiske og karakteristiske uttrykket. Samtidig har hyttene detaljer som gir de et tidsriktig preg. Kombinasjonen av treverk, stein og store glassvinduer gir en moderne innpakning.

Moderne hytter

Moderne-serien spiller på lag med naturen. Arkitekturen glir fint inn i omgivelsene både til fjells og til sjøs og har samtidig et moderne og tidsriktig uttrykk. Karakteristisk for serien er store foldedører i glass som kan åpnes helt opp.
Bestill gratis hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Bli med inn i denne drømmehytta!

Ekteparet Pernille og Trond Nordbak Øsmundset fra Eidsvoll omtaler hytteprosjektet sitt som "en investering i egen fritid". Her har de tid til å senke skuldrene og bare være sammen. Velkommen inn!

Finn ditt nærmeste salgskontor

Hvor i landet ønsker du å bygge hytte? Skriv stedsnavn og finn ditt nærmeste salgskontor.

Filtrer ditt søk

Bestill gratis hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Bygg ny hytte

Her kan du lese noen artikler som er fine å lese for deg som vil bygge ny hytte