Eiendom i Fokus As og Mosnes AS har slått sammen sin satsning og skal levere kvalitetshytter fra BoligPartner. Dette gir en kraftpakke av kompetanse på levering av ferdigutviklede hyttemodeller og tomteutvikling for å kunne tilby kundene trygghet og kvalitet til riktig pris.

Nå presenterer vi 10 idylliske hyttefelt i Møre og Romsdal

Hyttemarkedet øker stadig og folk ser verdien av å ha et tilgjengelig fristed et sted i vakre i Norge for å dyrke både interesser, finne tid sammen i en travel hverdag og samle energi. Det nye samarbeidet Norsk Hytteutvikling AS presenterer nå stolt unike hyttemuligheter i Møre og Romsdal. Og på denne siden skal vi presentere deg for ti hyttefelt midt i de vakreste omgivelsene som landet vårt har å by på.


FELTENE ER:

Øydegard, Aure Sjøhus, Maihaugen, Vikahammaren, Storvasshaugen, Kvalpøya, Rognan, Hasseløya og Trovikneset. 


200 hyttetomter - klare til bygging

Norsk Hytteutvikling AS sitter på over 10 hyttefelt hovedsakelig i Møre og Romsdal, og har tilgang til over 200 ferdigregulerte hyttetomter. Norsk Hytteutvikling AS har med dette et mål om å finne den riktige tomten for kunden og tilby en nøkkelferdig hytte tilpasset kundens ønsker og behov. Herunder blir våre hytter satt opp av lokale byggeledere og tømrere, samt bygget i norske materialer gjennom BoligPartner AS.

En trygg og solid hytteleverandør 

Eiendom i Fokus AS har lang erfaring som hus- og hytteleverandør og i enhver byggeprosess har denne erfarne boligforhandleren et mål om å gi kundene en trygg og oversiktlig opplevelse hele veien, fra første møte til nøkkelen står i døren. 

Se vår flotte film fra hytteområdene

Klikk på videosymbolet og bli med på en reise til ti hytteperler som innbyr til ro, rekreasjon, store naturopplevelser og sjelero ved havgapet.

Kart over tomtefeltene

Vil du snakke med oss om hyttefeltene?

Benytt skjemaet for å melde din interesse, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.
Meld interesse for dette hytteområdet
Dette feltet er påkrevd
Har du tomt?

Samtykker

Aure Sjøhytter

Vi presenterer unike hyttetomter nede ved sjøkanten på Vihals, like syd for Dromnessundet bro i Aure kommune. Området er omkranset av et flott fjordmiljø som gir unike fiske- og bademuligheter.

Klikk på videosymbolet for å se film om Aure Sjøhytter

Hasseløya

Sjeldent attraktive tomter med fantastiske skjærgårder, fiskemuligheter og storhavet like ved. Her er det meget solrikt, nydelig utsikt og herlige friområder som gjør at du finner roen etter en travel arbeidsuke.

Klikk på videosymbolet for å se film om Hasseløya

Kvalpøya

Gode solforhold, rett til båtplass og kort vei til Smølasenteret. Området er regulert for 17 hyttetomter, 5 sjøhus og 8 nausttomter. Det idylliske hyttefeltet ligger i Smøla kommune mellom Hopen og Veiholmen.

Klikk på videosymbolet for å se film om Kvalpøya

Maihaugen

Helt nytt hyttefelt på Storlandet i Gjemnes kommune. Fantastisk utsikt over Kvernesfjorden og kun et steinkast unna strandkanten. Hyttefeltet ligger kun ca. 15 minutter fra Kristiansund og 50 minutter fra Molde.

Klikk på videosymbolet for å se film om Maihaugen

Rognan

Rognan hyttefelt ligger på en høyde skjermet for veien og med flott utsikt mot Trondheimsleia og Dromnessundet. Fra feltet er det cirka 200 m ned til sjøen. Det er innregulert i alt 17 hyttetomter i området og plass for ett naust per tomt.

Klikk på videosymbolet for å se film om Rognan

Steinbakken

Dette hyttefeltet ligger sørvendt ved flott tur- og fjellterreng ved innsjøen Fosterlågen i Gjemnes kommune. Det er innregulert i alt 11 hyttetomter i området, av typen selveier.

Klikk på videosymbolet for å se film om Steinbakken

Storvasshaugen

Storvasshaugen ligger i naturskjønne omgivelser ved Gådalsvannet med fantastisk panoramautsikt over Hustadvika og Atlanterhavsveien. Dette området innbyr til friluftsaktiviteter året rundt, og kombinerer muligheter for de som ønsker seg til havs, fjells eller skogs.

Klikk på videosymbolet for å se film om Storvasshaugen

Trovikneset

Området ligger ved Tøvik i Averøy kommune med praktfull utsikt mot Atlanterhavsveien og solnedgangen i havet. Området ligger midt i mellom Molde og Kristiansund.

Klikk på videosymbolet for å se film om Trovikneset

Vikahammeren

Området ligger i Eresfjorden i Nesset kommune, med unik tilgang til flotte turområder både til fjells og ved sjøen. Det er bygget ut plass for cirka 20 naust og vel 30 båtplasser.