Boligpartner

‏‏‎ ‎

10 idylliske hyttefelt i Møre og Romsdal‎‏‏‎ ‎

Eiendom i Fokus As og Mosnes AS har slått sammen sin satsning og skal levere kvalitetshytter fra BoligPartner. Dette gir en kraftpakke av kompetanse på levering av ferdigutviklede hyttemodeller og tomteutvikling for å kunne tilby kundene trygghet og kvalitet til riktig pris.

Hyttemarkedet øker stadig og folk ser verdien av å ha et tilgjengelig fristed et sted i vakre i Norge for å dyrke både interesser, finne tid sammen i en travel hverdag og samle energi. Det nye samarbeidet Norsk Hytteutvikling AS presenterer nå stolt unike hyttemuligheter i Møre og Romsdal. Og på denne siden skal vi presentere deg for ti hyttefelt midt i de vakreste omgivelsene som landet vårt har å by på.

200 hyttetomter - klare til bygging

Norsk Hytteutvikling AS sitter på over 10 hyttefelt hovedsakelig i Møre og Romsdal, og har tilgang til over 200 ferdigregulerte hyttetomter. Norsk Hytteutvikling AS har med dette et mål om å finne den riktige tomten for kunden og tilby en nøkkelferdig hytte tilpasset kundens ønsker og behov. Herunder blir våre hytter satt opp av lokale byggeledere og tømrere, samt bygget i norske materialer gjennom BoligPartner AS.

En trygg og solid hytteleverandør 

Eiendom i Fokus AS  har lang erfaring som hus- og hytteleverandør og i enhver byggeprosess har denne erfarne boligforhandleren et mål om å gi kundene en trygg og oversiktlig opplevelse hele veien, fra første møte til nøkkelen står i døren. 

Ønsker du mer informasjon?

Klikk på knappen under, og fyll ut skjemaet. Så tar vi kontakt med deg.

Aure Sjøhytter

Vi presenterer unike hyttetomter nede ved sjøkanten på Vihals, like syd for Dromnessundet bro i Aure kommune. Området er omkranset av et flott fjordmiljø som gir unike fiske- og bademuligheter.

Bildegalleri

Klikk på videosymbolet for å se film om Aure Sjøhytter

Hasseløya

Sjeldent attraktive tomter med fantastiske skjærgårder, fiskemuligheter og storhavet like ved. Her er det meget solrikt, nydelig utsikt og herlige friområder som gjør at du finner roen etter en travel arbeidsuke.

Bildegalleri

Klikk på videosymbolet for å se film om Hasseløya

Kvalpøya

Gode solforhold, rett til båtplass og kort vei til Smølasenteret. Området er regulert for 17 hyttetomter, 5 sjøhus og 8 nausttomter. Det idylliske hyttefeltet ligger i Smøla kommune mellom Hopen og Veiholmen.

Bildegalleri

Klikk på videosymbolet for å se film om Kvalpøya

Maihaugen

Helt nytt hyttefelt på Storlandet i Gjemnes kommune. Fantastisk utsikt over Kvernesfjorden og kun et steinkast unna strandkanten. Hyttefeltet ligger kun ca. 15 minutter fra Kristiansund og 50 minutter fra Molde.

Bildegalleri

Klikk på videosymbolet for å se film om Maihaugen

Rognan

Rognan hyttefelt ligger på en høyde skjermet for veien og med flott utsikt mot Trondheimsleia og Dromnessundet. Fra feltet er det cirka 200 m ned til sjøen. Det er innregulert i alt 17 hyttetomter i området og plass for ett naust per tomt.

Bildegalleri

Klikk på videosymbolet for å se film om Rognan

Steinbakken

Dette hyttefeltet ligger sørvendt ved flott tur- og fjellterreng ved innsjøen Fosterlågen i Gjemnes kommune. Det er innregulert i alt 11 hyttetomter i området, av typen selveier.

Bildegalleri

Klikk på videosymbolet for å se film om Steinbakken

Storvasshaugen

Storvasshaugen ligger i naturskjønne omgivelser ved Gådalsvannet med fantastisk panoramautsikt over Hustadvika og Atlanterhavsveien. Dette området innbyr til friluftsaktiviteter året rundt, og kombinerer muligheter for de som ønsker seg til havs, fjells eller skogs.

Bildegalleri

Klikk på videosymbolet for å se film om Storvasshaugen

Trovikneset

Området ligger ved Tøvik i Averøy kommune med praktfull utsikt mot Atlanterhavsveien og solnedgangen i havet. Området ligger midt i mellom Molde og Kristiansund.

Bildegalleri

Klikk på videosymbolet for å se film om Trovikneset

Vikahammeren

Området ligger i Eresfjorden i Nesset kommune, med unik tilgang til flotte turområder både til fjells og ved sjøen. Det er bygget ut plass for cirka 20 naust og vel 30 båtplasser.

Bildegalleri

Klikk på videosymbolet for å se film om Vikahammeren

Øydegard

Idylliske Øydegaard hyttefelt ligger i Tingvoll kommune. Vi tilbyr hyttetomter i flere prisklasser, alle med utsikt mot fjord og fjell. Hyttefeltet ligger helt inntil Tingvoll golfbane og disponerer egen marina.

Bildegalleri

Klikk på videosymbolet for å se film om Øydegard

Finn din drømmehytte i vårt sortement

Her ser du noen av våre hyttemodeller. Vi har mange flere i vår hyttekatalog. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer om alt fra priser, byggeprosess, visningsmuligheter osv.