Boligpartner
Bruksareal
64 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Gråhø - en hytte det er enkelt å gjøre større

Gråhø (fra 64 - 78 kvm) kan forlenges slik at du får flere kvadratmeter og større plass. Dette er en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte.

Som standard er hytta 64 kvm og består da av tre soverom med seks sengeplasser, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg inneholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner.

Hvis du ønsker mer plass, er det enkelt å løse. Hvis du for eksempel forlenger Gråhø med 120 cm, vil størrelsen øke fra 64 kvm til 71 kvm. Om du trenger mer rom, kan du forlenge hytta med 240 cm. Da får du en hytte på 78 kvm. I BoligPartner tilpasser vi alltid våre hytter etter kundes ønsker og behov. Bare ta kontakt med oss - vi bistår deg slik at du får den størrelsen som du trenger.

Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte. 

BRA total:
72 m2
BRA hytte:
64 m2
P-rom:
59 m2
Bebygd Areal:
83 m2
L x B:
11.2 x 7.3 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
6

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasade

Se denne flotte varianten av Gråhø

Se flotte bilder av en kundetilpasset Gråhø

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.