Boligpartner
Bruksareal
64 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Gråhø - en hytte det er enkelt å gjøre større

Gråhø (fra 64 - 78 kvm) kan forlenges slik at du får flere kvadratmeter og større plass. Dette er en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte.

Som standard er hytta 64 kvm og består da av tre soverom med seks sengeplasser, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg inneholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner.

Hvis du ønsker mer plass, er det enkelt å løse. Hvis du for eksempel forlenger Gråhø med 120 cm, vil størrelsen øke fra 64 kvm til 71 kvm. Om du trenger mer rom, kan du forlenge hytta med 240 cm. Da får du en hytte på 78 kvm. I BoligPartner tilpasser vi alltid våre hytter etter kundes ønsker og behov. Bare ta kontakt med oss - vi bistår deg slik at du får den størrelsen som du trenger.

Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte. 

BRA total:
72 m2
BRA hytte:
64 m2
P-rom:
59 m2
Bebygd Areal:
83 m2
L x B:
11.2 x 7.3 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
6

Last ned NY digital hyttekatalog

Vi har lansert vår splitter nye hyttekatalog. Se alle våre hyttenyheter. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasade

Se denne flotte varianten av Gråhø

Se flotte bilder av en kundetilpasset Gråhø

Denne hytta kan endres

Ønsker du å gjøre noen endringer på hytta? Det er ikke noe problem. Alle våre hytter kan tilpasses.