Boligpartner
Bruksareal
105 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
1 bad

Hytte i moderne stil med flatt tak og mange vinduer

Ankers Point er en designmessig perle. Med flatt tak og store og mange vinduer er hytta på mange måter den ultimate sommerhytta.

Det store gjennomgående allrommet på nesten 60 kvm består av stue, kjøkken og spisedel, samt gang. Stuedelen har en takhøyde på hele tre meter, og sammen med de store foldedørene i glass gir dette en helt spesiell atmosfære og praktiske muligheter. De store foldedørene kan dessuten slås helt opp, slik at du kan slippe naturen inn i rommet og bli en del av verden utenfor. Hytta har et totalt bruksareal på 105 kvm og rommer i tillegg til stue, kjøkken, spisedel og gang, hele fire soverom, der foreldresoverommet har eget bad og walk-in closet. I tillegg har hytta bad/vask og romslig bod.

Ankers Point illustreres her som en hytte ved sjøen. Her er skyvedøren åpen slik at inne blir ute og ute blir inne. Interiørillustrasjon fra hytte Ankers Point

Se alle våre moderne hytter her

BRA total:
108 m2
BRA hytte:
105 m2
Bebygd Areal:
127 m2
L x B:
13 x 10 m
Soverom:
4
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
8

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegning og fasadeskisser

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her