Boligpartner
Bruksareal
77 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Moderne sjøbod med et tidsriktig uttrykk

Silva kan minne om den tradisjonelle norske sjøboden, men i en moderne innpakning.

Store og mange vinduer, samt enkelte fasadeelementer i stein, gir Silva et tidsriktig og stilig uttrykk. Silva er en kompakt hytte på 77 kvm som rommer alt du trenger. En smart planløsning utnytter arealet på en optimal måte og gir deg både separat stue og kjøkken, bad, tre soverom og innvendig bod. Silva kan enkelt kjedes sammen.

Nøkkelopplysninger

BRA total:
77 m2
BRA hytte:
77 m2
Bebygd Areal:
60 m2
L x B:
7.5 x 9.4 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
6

Plantegninger og fasader

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her