Boligpartner

La oss bygge din nye hytte

Vi bygger hytter i hele landet, i ulike størrelser, stilarter og prisklasser.

Bygge hytte

Vi har hytter for alle. I våre hytteserier; Karakter, Tur , V-konsept og Moderne finner du alt fra klassisk hytte, tradisjonell hytte, hytter med hems, moderne hytter. Vi har fjellhytter og sjøhytter. Finn din drømmehytte hos oss.

Du bestemmer selv ferdighetsgraden, vår hytteleveranse stopper der du ønsker. Egeninnsats gir lavere pris. Alle våre hytter kan skreddersys. Hos oss er det enkelt å endre på alt fra størrelse, stiluttrykk til planløsninger.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 04. juli 2024
Lesetid: ~15 min

BoligPartner står sterkt sammen med Mestergruppen som ny eier

Med Mestergruppen i ryggen ser vi fremover. Og det å bygge hus og hytter med oss, er en trygg, pålitelig og forutsigbar prosess der det å levere kvalitetsprodukter til deg som kunde, er vårt største fokus.

Les mer her

Nyter sommerfri i egen hytte

graho_med_hems_skeikampen7-kopi.jpg

Bli med på hyttebesøk til familien Rønaas. De har bygd ny hytte på Skeikampen. Modellen heter Gråhø med hems.

Se de fine bildene her

Ta kontakt med en av våre forhandlere

Vi har flere forhandlere i landet som kan hjelpe deg på veien mot din hyttedrøm. Ønsker du å vite mer om hvilke endringer du kan gjøre på en hyttemodell eller ønsker priser på hytter, er det bare å ta kontakt for en uforpliktende hytteprat.

Se våre forhandlere her

Hva er prisen på en ny hytte fra BoligPartner?

På denne siden gir vi deg et priseksempel på en av våre mest solgte hytter. Her kan du også bestille vårt prismagasin med flere priseksempler på ulike hyttemodeller.

Klikk deg videre her

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer. V2

Hva koster det å bygge hytte i 2024?

Når du bygger ny hytte med BoligPartner, skal du aldri være usikker på hva totalsummen for byggeprosjektet blir. Vi gir deg derfor ikke kun prisen på hytta, men en detaljert totaloversikt hvor alle utgiftspostene i hele byggeprosjektet er inkludert. Dette viktige dokumentet kaller vi din økonomiske plan.

Les mer om dette her

Velkommen til våre visningshytter

Velkommen til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Her kan du få oppleve BoligPartner sine to flotte hytter Midthø og Foris. I tillegg kan du møte våre dyktige hytterådgivere som gir deg informasjon om alt fra priser på hytter til å se på mulighetene for å realisere hyttedrømmen akkurat i det området du ønsker. Vi hjelper deg også med skreddersy løsninger og endre på våre plantegninger slik at du får ei hytte som passer akkurat til dine rammer, ønsker og behov.

Les mer her

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Lavt strømforbruk i ny hytte

Med et strømforbruk på kun 4.685 kWt på ett helt år, er Renate og Trond strålende fornøyde med at de valgte å bygge ny hytte. Nå nyter familien fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.

Himmelhø 1 er en praktfull hytte som her presenteres på en flat tomt i fjell-landskap. Det er kveldsstemning på illustrasjonen og det lyser varmt ut av vinduene i hytta. Det Hyttemodell Gråhø

Kjøp hytte som byggesett

Har du lyst til å gjøre egeninnsats når du skal kjøpe ny hytte? Egeninnsats får prisen ned. I BoligPartner kan vi levere helt nøkkelferdige hytter eller du kan kjøpe ferdig oppført råbygg, elektroklar hytte eller hytte som byggesett. Da tar du selv hånd om de innvendige leveransene og arbeidene.

Les mer om dette her

Vinterfri på hytta

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

To hyttemodeller ble til en ny hytte

Hyttemodellene Høgvarde og Storstuggu var utgangspunktet for denne nye drømmehytta. Se så flott resultatet ble - en ny hytte bygget akkurat slik familien ønsket.

Se de fine bildene her

Ti tips til deg som skal bygge hytte

Familien Kristiansen har bygd en råflott Bukkehø-hytte på Skeikampen. Her får du deres råd om hva som er lurt å tenke på når du skal bygge hytte.

Les deres råd og se VR-visning av hytta

Fjellhytter i ulike prisklasser

I BoligPartner tilbyr vi fjellhytter for alle behov og i ulike prisklasser.

Les mer om dette her

Sjøhytte - ta en kikk her

Store skyvedører i glass er flott å ha på en hytte ved sjøen. Denne illustrasjonen er fra vår hytte Åtte Glass. Store skyvedører i glass er flott å ha på en hytte ved sjøen. Denne illustrasjonen er fra vår hytte Åtte Glass.

Har du lyst til å bygge ny hytte nær sjøen?

Les mer her

Riv den gamle hytte og bygg ny hytte på samme tomt

Når du skal bygge hytte ved sjøen, kan løsningen være å rive en eldre hytte for deretter å erstatte denne med en ny hytte fra BoligPartner.

Går du med planer om å pusse opp den gamle hytta? Rive gulv, bytte vinduer, legge nytt tak og bygge på en ny del slik at dere får et skikkelig bad og ekstra soverom? Det er ikke alltid så enkelt å flette nytt med gammelt og det kan bli en svært tidkrevende og slitsom prosess å renovere hytta. Ofte kan en erstatningshytte være den smarteste løsningen. Da river du den gamle hytta og bygger ny hytte på samme sted.

Slik kan vi hjelpe deg med dette

Denne store fjellhytta inneholder det aller meste. Her er det fem soverom, tre bad, badstue, og garasje.

Se våre store fjellhytter med imponerende vinduer

Drømmer du om ei eksklusiv og stor fjellhytte med mange soverom, store sosiale soner, flere bad og imponerende vinduer slik at du virkelig kan nyte utsikten over fjellene eller skogen rundt hytta? Du finner din nye drømmehytte hos oss.

Årets hytteprosjekt 2021

V-hytta fra BoligPartner ble kåret til Årets Hytteprosjekt 2021 i Boligprodusentenes store kåring. Prisen gikk til denne flotte hytta fra BoligPartner, uten innlagt vann og strøm.

Les mer her

Vi kan levere hytter i alle størrelser tilpasset ditt behov. Alle våre hytter kan tilpasses og bygges med sokkel hvis tomten din er skrå. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner, og kan avvike fra standardleveranse. 

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til hyttene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Se vår grønne visjon