Bygge hytte

Her kan du se våre hyttemodeller. Klassisk hytte, tradisjonell hytte, hytter med hems, moderne hytter. Vi har også et samarbeid innen hytte med TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke. Resultatet kan du se her i hytteserien Lengt.

           

Serie

Størrelse BRA

Antall sengeplasser

Tomtetype

Fasiliteter

Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Velkommen til hyttevisning

Lørdag 8. oktober fra klokken 11 - 14 inviterer BoligPartner til stor hyttevisning. Velkommen skal du være!

Hva koster ei ny hytte fra BoligPartner?

På denne siden gir vi deg et priseksempel på en av våre mest solgte hytter. Her kan du også bestille vårt prismagasin med flere priseksempler på ulike hyttemodeller.

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Se Halvor Bakke sin serie for hytter - Lengt

TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke har lenge hatt en drøm om å skape sin egen hytte. Sammen med BoligPartner har han nå fått designet sin egen hytte-serie. I Lengt-serien finner du fire hyttemodeller med unike og smarte løsninger slik at du virkelig kan nyte fridagene dine.

Årets hytteprosjekt

V-hytta fra BoligPartner ble kåret til Årets Hytteprosjekt 2021 i Boligprodusentenes store kåring. Prisen gikk til denne flotte hytta fra BoligPartner, uten innlagt vann og strøm.
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Velkommen til våre visningshytter

Velkommen til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Her kan du få oppleve BoligPartner sine to flotte hytter Midthø og Foris. I tillegg kan du møte våre dyktige hytterådgivere som gir deg informasjon om alt fra priser på hytter til å se på mulighetene for å realisere hyttedrømmen akkurat i det området du ønsker. Vi hjelper deg også med skreddersy løsninger og endre på våre plantegninger slik at du får ei hytte som passer akkurat til dine rammer, ønsker og behov.

Trygt å kjøpe hytte fra oss

Vi er stolte over å være en del av merkeordningen til Hytteprodusentene. Merket TRYGT HYTTEKJØP betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen.

Hvilken hytte passer din fritid?

Med BoligPartner kan hyttedrømmen bli til virkelighet. Se hvordan denne familien nyter fridager på sin flotte Bukkehø-hytte i Sirdal. Start filmen ved å klikke på play-knappen i bildet.
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Ti tips til deg som skal bygge hytte

Familien Kristiansen har bygd en råflott Bukkehø-hytte på Skeikampen. Her får du deres råd om hva som er lurt å tenke på når du skal bygge hytte.

Mer om våre hytter

Klikk deg videre og les mer om hytter fra BoligPartner her

Vi har de mest fornøyde kundene

Skal du bygge ny hytte? Da kan du trygt velge oss. BoligPartner er den kjeden som har de mest tilfredse kundene i hele Norge i 2021. Det viser Prognosesenterets årlige bransjemåling.
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Fjellhytter i ulike prisklasser

I BoligPartner tilbyr vi fjellhytter for alle behov og i ulike prisklasser.

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til hyttene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Vi kan levere hytter i alle størrelser tilpasset ditt behov. Alle våre hytter kan tilpasses og bygges med sokkel hvis tomten din er skrå. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner, og kan avvike fra standardleveranse.