Hytte - se alle våre modeller

Hytter til alle. Her kan du se våre hyttemodeller. Klassisk hytte, tradisjonell hytte, hytter med hems, moderne hytter. Årets største hyttenyhet er vårt samarbeid med TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke. Resultatet kan du se her i hytteserien Lengt. Vi kan levere hytter i alle størrelser tilpasset ditt behov. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner, og kan avvike fra standardleveranse.

           

Serie

Størrelse BRA

Antall sengeplasser

Tomtetype

Fasiliteter

Se Halvor Bakke sin hytteserie Lengt

TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke har lenge hatt en drøm om å skape sin egen hytte. Sammen med BoligPartner har han nå fått designet sin egen hytteserie. I Lengt-serien finner du fire hyttemodeller med unike og smarte løsninger slik at du virkelig kan nyte fridagene dine.

Velkommen til våre visningshytter

Velkommen til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Her kan du få oppleve BoligPartner sine to flotte visningshytter Midthø og Foris. I tillegg kan du møte våre dyktige hytterådgivere som gir deg informasjon om alt fra hyttepriser til å se på mulighetene for å realisere hyttedrømmen akkurat i det området du ønsker. Vi hjelper deg også med skreddersy løsninger og endre på våre plantegninger slik at du får ei hytte som passer akkurat til dine rammer, ønsker og behov.

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Ferdighytte - bli inspirert her

Ta en kikk på noen av våre hyttereportasjer og bli inspirert til å bygge ny hytte du også