Boligpartner

Arkitekttegnet ferdighus

Alle ferdighus fra BoligPartner er tegnet av erfarne arkitekter.

Selv om mange boligkunder da kan velge samme husmodell, har vi i BoligPartner neste til gode å bygge to helt like hus. Dette er fordi vi alltid tilpasser og justerer på våre ferdighus slik at huset passer perfekt til kundens ønsker, behov og til tomten huset skal bygges på. 

Hva betyr arkitekttegnet ferdighus?

Et arkitekttegnet ferdighus er hus som er helt klart til å bygges. Det betyr at arkitekten har tegnet ferdig alle løsningene i huset og våre ingeniører har gjort alle beregninger slik at huset er byggeklart. Et ferdighus fra BoligPartner er et såkalt kataloghus. 

Arkitekttegnet hus vs. ferdighus

Når du skal bygge nytt hus, kan du velge å kontakte en arkitekt direkte. Her kan du få hjelp til å tegne ditt hus helt fra bunn. Når du kontakter oss, så vil du først få god hjelp av en boligkonsulent. Sammen avklarer dere hvilke funksjoner som er viktig at deres hus inneholder. Hvilke behov har dere i dag, og hva blir viktig i årene som kommer. Hva med budsjett og tomtevalg? Dette er viktige temaer som dere som kunde får god hjelp til å finne svarene på. Våre boligkonsulenter setter også opp en økonomisk plan for ditt byggeprosjekt, slik at du får en detaljert oversikt over de ulike utgifter og kostnader for hele byggeprosjektet. Videre står alltid BoligPartner sine erfarne arkitekter og ingeniører klare til å tilpasse og skreddersy deres drømmehjem. På denne måten blir alle ferdighus fra BoligPartner unike og du får sette ditt preg på din nye bolig. 

Arnfinn_Dammen_tegnebord-kopi.jpeg Arnfinn Dammen er en av de svært dyktige og erfarne arkitektene i BoligPartner.

Et trygt boligvalg

Siden oppstarten i 1993 har BoligPartner realisert nær 15.000 hus og hyttedrømmer rundt omkring i hele landet. Våre arkitekter vet hva som fungerer og har lang erfaring i å tilpasse løsninger etter kundens ønsker. Du kan trygt velge et arkitekttegnet ferdighus fra oss. 

Ny huskatalog med 54 husmodeller, reportasjer, nyheter og inspirasjon.

Bestill ny huskatalog gratis

Bestill vår splitter nye huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Velg selv om du ønsker huskatalogen kun digitalt eller digitalt pluss tilsendt i posten.

Våre mest populære arkitekttegnet ferdighus

Her kan du se et utvalg av våre mest populære kataloghus. Husk at våre arkitekter alltid er klare til å tilpasse våre hus til dine drømmer.