Boligpartner
Bruksareal
170 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
2 bad

Fornuftig husdrøm over to fulle etasjer

Alvheim er en generøs og klassisk enebolig på 170 kvadratmeter med god plass for tallrike familier. Om stue og loftstue tilpasses kan huset romme inntil fem soverom.

Alvheim har også en carport integrert i huskroppen, dermed kan du gå tørrskodd fra carporten og rett inn i sportsboden med barnevogner og annet fritidsutstyr. 

Huset kan beskrives som en kompakt enebolig over to fulle etasjer - her kombineres husdrøm med fornuft. Boligen har et bruksareal på 170 kvadratmeter fordelt på to fulle etasjer, og hovedplanet i Alvheim rommer en romslig entré på 11,3 kvadratmeter med god plass til garderobeløsninger for hele husstanden. Et bad/vaskerom er praktisk plassert til venstre for entreen. Resten av etasjen er viet en romslig og åpen stue-kjøkken-løsning; et herlig rom med gode lysforhold, mulighet for ildsted og med utgang til terrasse.

I 2. etasje finner du tre gode soverom, et stort bad, innvendig bod og en stue med utgang til balkong. Loftstua kan innredes etter familiens behov – barnas lekerom, tv-stue eller hjemmekontor? Mulighetene er mange med Alvheim!

BRA total:
190 m2
BRA bolig:
170 m2
P-rom:
135 m2
Bebygd Areal:
126 m2
L x B:
14.8 x 11.4 m
Soverom:
3
Bad:
2
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill gratis huskatalog

Bli inspirert med reportasjer, råd og tips i vår huskatalog. Velg selv om du vil ha den digitalt eller i posten.

Plantegninger og fasader

Kundebilder

Loftstuen i husmodellen Alvheim er her illustrert som en innbydende lekerom. Døren ut til verandaen står åpen. Det er en lun blåfarge på veggene.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.