Boligpartner
Bruksareal
181 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

Moderne hus med takterrasse og integrert garasje

Vi er stolte av vårt nye hus Garda! Dette er et innholdsrikt, moderne hus som byr på alt en familie drømmer om.

Her kan du parkere bilen din i den integrerte garasjen og gå tørrskodd direkte inn i huset. Det er her i boligens første etasje at du finner den svært luftige og åpne kjøkken- og stueløsningen på over 40 kvadratmeter. Her er det god plass til kjøkken, spisestue og sofagruppe. Fra stua er det utgang til en lun og hyggelig uteplass. Det er også et soverom og bad på dette planet. I husets 2. etasje er det tre soverom, hvorav det største har egen walk-in garderobe. Det er også en stor tv-stue her i 2. etasje med utgang til en herlig takterrasse på nær 39 kvadratmeter. Husets største bad, med plass til badekar, er også i denne etasjen.

Med fire soverom, to bad, ekstra tv-stue, walk-in closet, takterrasse, overbygd inngangsparti og integrert garasje er Garda et svært spennende moderne hus som kan bygges på både flate og skrå tomter. Klikk her for å se alle våre moderne hus. 

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
194 m2
BRA bolig:
181 m2
P-rom:
145 m2
Bebygd Areal:
139 m2
L x B:
13.6 x 11.2 m
Soverom:
4
Bad:
2
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Flere illustrasjoner av husmodell Garda på flat tomt

Plantegninger og fasade

Innsiden av huset

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Er det skrått terreng der du ønsker å bygge huset Garda? Det går helt fint

BoligPartner sine arkitekter har utviklet løsninger som gjør at husmodellen Garda bevarer sine flotte kvaliteter også på mer utfordrende tomter. Det er ikke noe problem å bygge huset på en skrå tomt. 

Totalt bruksareal for denne boligen med sokkel er 174 kvadratmeter. Husmodellen inneholder fire soverom, to bad, walk-in garderobe, stor og luftig sosial sone med åpen kjøkken- og stueløsning, ekstra tv-stue, stor takterrasse og integrert garasje. Husets overbygde inngangsparti finner du i underetasjen, hvor også tre av soverommene er plassert. I husets 1. etasje er hjemmets hjerte med den åpne sosiale sonen på over 44 kvm.

BRA totalt: 174 kvm

BRA bolig: 170 kvm

P-rom: 136 kvm

BYA: 117 kvm

L x B: 12,4 m x 10,6 m

Soverom: 4

Plantegninger og fasade for skrå tomt

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her