Boligpartner
Bruksareal
152 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

Hus i moderne stil med stor, overbygd uteplass og integrert garasje

Husmodellen Troia er virkelig verdt å se nærmere på. Dette er et moderne hus som skiller seg ut.

Her har arkitekten samlet alle rom og funksjoner som en familie ønsker seg i et nytt hjem. Det er fire soverom i samme etasje, walk-in garderobe, to bad, eget vaskerom med dør ut, en lys og luftig sosial sone med åpen kjøkken- og stueløsning, ekstra tv-stue, godt med boder/skapplass og ikke minst egen garasje. Garasjen integreres med huset via en overbygd passasje. 

Når man i tillegg får en stor, overbygd uteplass samt ekstra balkong i 2. etasje, er husdrømmen komplett for mange av våre kunder som ønsker seg et moderne hjem med mange, store vinduer og saltak. 

Troia er et unikt moderne hus. Klikk her for å se alle våre moderne hus. 

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA bolig:
152 m2
Bebygd Areal:
89 m2
Soverom:
4
Bad:
2
Innvendig bod:
1
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Flere illustrasjoner av Troia tilpasset flat tomt

Plantegninger og fasader - flat tomt

Innsiden av huset

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Troia med utleie i underetasjen

Huset Troia kan også bygges på en skrå tomt. Denne illustrasjoner viser huset med utleiedel i sokkelen.

Eksteriør av den moderne husmodellen Troia med sokkel, her med fasade i brun og sorte detaljer. Eksteriør av den moderne husmodellen Troia med sokkel, her med fasade i brun og sorte detaljer.

Her viser vi deg en planløsning hvor husmodell Troia strekker seg over tre etasjer og er tilpasset et skrått terreng. I underetasjen er det etablert en leilighet på 73 kvadratmeter med en stor, åpen sone på over 40 kvadratmeter, to soverom, bad og bod. Planløsningen i husets 1. og 2. etasje er helt lik, så det er kun den ekstra underetasjen med leilighet som utgjør forskjellen. 

BRA bolig: 225 kvm

Soverom: 4

Plantegninger og fasader - skrå tomt

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her