Boligpartner
Bruksareal
157 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

Sjarmerende hus i nostalgisk stil

Bjørkli er et sjarmerende hus i nostalgisk stil med et bruksareal på 157 kvadratmeter. Med fire soverom og bad i begge etasjer er dette huset et smart valg for familier med flere barn eller behov for gjesterom.

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. De 157 kvadratmeterne rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har plass til et stort spisebord og stua rommer peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Den åpne kjøkken- og stueløsningen er L-formet, slik at man enkelt kan skille kjøkkenet fra stua om man foretrekker å arbeide uforstyrret på kjøkkenet. 

Bjørkli kan leveres med uinnredet loft for dem som ønsker det. Et av soverommene kan også enkelt gjøres om til kontor, treningsrom eller det som du måtte ønske.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

Nøkkelopplysninger

BRA total:
159 m2
BRA bolig:
157 m2
P-rom:
147 m2
Bebygd Areal:
102 m2
L x B:
11.8 x 8.2 m
Soverom:
4
Bad:
2
Innvendig bod:
3
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Praktisk åpen stue og kjøkkenløsning i husmodell Bjørkli.

Bjørkli i moderne drakt

Illustrasjonen viser Bjørkli i moderne drakt som husmodellen Novara. I tillegg til den moderne signaturen, har våre arkitekter tilført huset helt nye elementer som skaper ekstra plass og gir mer lysinnslipp. Et walk-in closet og en bod er fjernet. I stedet har arkitektene gitt 2. etasje et oppløft. Dermed skapes det rom til en flott TV-stue her oppe på 10 kvadratmeter.

Novara er et hus i moderne stil som her vises i mørkebrun farge og i et kveldslys. Novara er et hus i moderne stil som her vises i mørkebrun farge og i et kveldslys.

Kundebilder

Kundebilder

Kundebilder

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.