Trehusene

BoligPartner flytter grenser med sine moderne boligblokker i fire etasjer! Her kombineres bruken av tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en ny og spennende måte. Resultatet er Trehusene - et unikt og bærekraftig boligkonsept fra BoligPartner.

Trehusene til salgs

Bli med på innsiden av Trehusene

Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas (57) som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen

Trehus i fornybare materialer

Helt siden oppstarten for over 25 år siden, har BoligPartner valgt fornybare materialer når vi bygger våre attraktive hus, hytter og leiligheter. Vi spiller på lag med skogen og velger derfor alltid tre som byggemateriale. I dag bygger BoligPartner også boligblokker i fire etasjer. Bli kjent med Trehusene - helt unike boligblokker i fire etasjer.

Trehusene fra BoligPartner har søyle- og dragerkonstruksjonen i limtre og vegger, tak og bjelkelagselementer i treverk. Fasaden er attraktiv med skråavstivere og dragere som et synlig og spenstig visuelt element i eksteriøret.


Innvendig har veggene i leilighetene gipsede flater som gir en moderne stil og attraktivt uttrykk. Spennende trekantvinduer gir leilighetene karakter samtidig som de synliggjør avstivningen i gavlene. 


Hele fasaden er i tre, og her benytter vi gjerne malmfuru. Designmessig blir uttrykket lekkert. Konstruksjonen i seg selv er miljøvennlig, da treverk er et fornybart konstruksjonsmaterial. Det er ingen tvil om at Trehusene skiller seg ut, og skaper stor interesse hos både boligkjøpere og i bransjen.


Boligblokk med moderne uttrykk

Trehusene er en moderne boligblokk som skiller seg ut. Se hvorfor her.

Takterrasser i trehusene med solceller

I tillegg til at alle leilighetene i boligblokka har private balkonger, kan Trehusene bygges med en stor, felles takterasse på toppen. Her er solceller integrert i taket. Sammen med svært effektive varmepumper, vil dette spare og produsere nok energi til å dekke det årlige varmtvannsbehovet til alle leilighetene.

Totalt sett er Trehusene fra BoligPartner så miljøvennlig at konseptet blir sertifisert etter Breeamstandarden. Dette er en klassifisering forbeholdt bygg som tilfredsstiller de aller høyeste krav til miljø og energieffektivitet i alle ledd.

Denne illustrasjonen viser Trehusene på Løkenåsen i Lillestrøm kommune. Her bygger BoligPartner nå to blokker i fire etasjer over garasjekjeller. Her kan kjøperne glede seg over stor, felles takterrasse, lademuligheter for bil og sykkel, moderne trimrom og eget rom til reparasjon av sykler og prepping av ski. Prosjektet på Løkenåsen er utsolgt. 

Parkering og lademuligheter

Det tilrettelegges for enkel lading av el-bil og sykkel. Parkeringen skal løses effektivt, kompakt og økonomisk. Trehuskonseptet åpner for tre alternative løsninger:
  • Parkeringskjeller under bygget med boder og trapp i bakkant
  • Frittstående parkering i carport ved siden av bygget
  • Åpen terrengparkering

Galleri av Trehusene

Stor fleksibilitet

Trehusene har en stor grad av fleksibilitet. Akkurat slik dagens boligmarked etterspør

Byggets konstruksjon er så fleksibel at hvert plan i blokka kan skreddersys etter markedets ønsker. Det gir et rom av alternative leilighetskombinasjoner. Det er derfor vi tør påstå at alle kunder finner en leilighet som passer dem i vårt blokk-konsept.

I Trehusene på Løkenåsen varierer størrelsen på leilighetene i blokken fra 37 kvadratmeter til 129 kvadratmeter. 

Gavlene har tilpasningsakser som kan justeres i bredden alt ut fra ønsker om størrelse på leilighetene og hva tomten gir av muligheter. Alle leilighetene får egen balkong, og her vil tomtestørrelsen, solforhold og utsikt være viktige faktorer som bestemmer størrelsen og plasseringen av disse. Balkongene kan være sammenhengende på en side av bygget eller man kan velge lokale variasjoner på samme side. Det er også mulig å ha frittstående balkonger i gavl.


Kontaktpersoner i Trehusene

Les mer her

Her kan du lese flere nyttige artikler om å bygge miljøvennlige hus i treverk