Boligpartner

Se så fint du bor i Trehusene

P7310034.jpg

Lurer du på hvordan det ser ut på innsiden i Trehusene? Vi har fotografert flere av leilighetene - ta en kikk på våre bildegallerier og se hvor luftig og moderne du bor her.

Trehusene fra BoligPartner skiller seg ut. Leilighetsbygget bygges i treverk og hele fasaden er i tre med glassrekkverk på balkongene. Arkitekturen er spennende med store vindusflater, fleksible planløsninger og romslige balkonger.

Her gir vi deg noen bildeglimt slik at du kan studere nærmere hvordan leilighetene ser ut på innsiden av denne moderne treblokken.

NB: Dette er kun ment som eksempler på innredning og fargevalg. Du velger selv hvordan du ønsker å ha det i din nye leilighet.

Kjøkken og stue

I Trehusene er alle kjøkken i åpen løsning med stuen, så her kan du nyte utsikten mens du lager mat. Selve kjøkkenet er tidløst og stilsikkert. Det leveres fra en anerkjent nordisk kjøkkenleverandør.

Se bilder av kjøkken- og stueområdet

Lunt bad

Badet har rene flater, flislagte vegger og gulv, vegghengt toalett og et romslig dusjhjørne med glassvegger. Det er vannbåren varme i gulvet. Tilvalg og endringer på badet er mulig i en tidsbegrenset periode.

Bildeglimt av bad i Trehusene

Lyse soverom

Soverommene i Trehusene varierer i størrelse. Noen av dem har sitt helt private bad og walk-in closet. Alle soverommene har store vindusflater som slipper inn mye dagslys. Det er god plass til garderobeløsninger og oppbevaring.

Se bilder av soverom

Svale, private uteplasser

Alle leilighetene har en god og lun uteplass slik at du kan skape din egen lettstelte oase og nyte den friske luften. Leilighetene på bakkeplan får overbygget markterrasse og leilighetene i 2., 3., og 4. etasje får veranda.

Se bilder av uteplassen

Dine tilvalg

Vi har tatt de største valgene for deg, men det er selvfølgelig mulig å sette sitt eget preg på din leilighet. Du kan for eksempel velge mellom to forskjellige farger på kjøkkenet. Dette er helt uten ekstra kostnad.

Er du tidlig ute, kan du med god planlegging få akkurat den leiligheten du ønsker deg. Når du har valgt hvilken leilighet du vil ha, hjelper vi deg med tilvalgene. Denne prosessen har vi laget enkel og praktisk for deg, slik at valgene både er oversiktlige og effektive.

Les mer om Trehusene

Har du lyst til å viste mer om Trehusene fra BoligPartner? Klikk deg videre her.

Les mer her