Boligpartner

Bli med på innsiden av Trehusene – her finner Tove roen

-Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Trehusene er et unikt og bærekraftig boligkonsept fra BoligPartner.

Dette er moderne boligblokker i fire etasjer. Her kombineres bruken av tre som byggemateriale med bærekraftige og miljøvennlige løsninger. Nå står den aller første boligblokken fra Trehusene klar på Løkenåsen i Fetsund. Her oppe i fjerde etasje, fant Tove sitt nye drømmested.

Til høyre kan du se utvendig bilde av Trehusene på Løkenåsen. Her ser vi den blokka hvor Tove har sin leilighet i midten 4. etasje. 

Se reportasjen fra da Tove var på befaring i sin nye leilighet for aller første gang.

Forventningene innfris

For kun noen få uker siden kunne Tove endelig overta nøklene til sin 78 kvadratmeter store leilighet.

-Det har vært gøy å følge prosjektet fra utsiden. Jeg ser at arkitekturen og materialvalgene ser minst like fine ut i virkeligheten som på illustrasjoner og tegninger, sier Tove.

-Hvordan har det vært å flytte inn i Trehusene? 

-Jeg fant roen fra første stund og trives utrolig godt i leiligheten. Mine forventninger er mer en innfridd, svarer Tove stolt.

Leiligheten til Tove har blant annet to gode soverom, åpen kjøkken- og stueløsning og en fantastisk terrasse på hele 24 kvadratmeter med panoramautsikt. Herfra kan du se helt til Romsås og Tryvann i Oslo, Rælingen, Lillestrøm, Øyeren, Glomma med lensene, Fetsundbrua, Garderåsen og langt av gårde mot de dype skoger i Romeriksåsen. 

-Det er utrolig flott på kveldene når sola har gått ned og det blinker i lys fra Rælingen og Lillestrøm. Jeg kan også ligge i senga mi og kikke ut på stjernehimmelen. Det er ganske magisk, beskriver Tove.

Trehusene har ALT

Det var på en gåtur i nærområdet at Tove for aller første gang oppdaget «Kommer for salg» skiltet med en illustrasjon av Trehusene. Hun likte både arkitekturen, materialvalget med treverk og beliggenheten.

-Så jeg bestemte meg for å lese mer om prosjektet. Da fant jeg fort ut at Trehusene er BREEAM-sertifisert. En slik sertifisering er et kvalitetsstempel og et stort pluss. Det viser at her settes miljø, bærekraft, energieffektivitet og menneskenes trivsel i fokus, slår Tove fast.

Naboer i alle livsfaser

Tove har allerede fått hilst på flere av naboene sine. Her bor det både unge småbarnsfamilier og godt voksne.

-Her i Trehusene er det leiligheter tilpasset forskjellige behov og livsfaser. Det synes jeg er litt artig, og det gir et godt bomiljø, sier Tove. Nå gleder hun seg til fellesarealene i blokka er klare til bruk. I underetasjen, tilknyttet parkeringskjelleren, blir det egne rom øremerket til treningsaktiviteter, sykkelfiks og skiprepping. Helt på toppen av blokka er sameiets takterrasse, som ferdigstilles utover høsten. Her ligger alt til rette for å bli godt kjent med naboene.

-Kanskje vi naboene kan ta en kaffeprat, grilling eller en felles yoga-time på takterrassen, foreslår Tove.

Dette er favorittplassen

Hvis Tove skal velge seg et favorittsted inne i leiligheten sin, så blir det i kroken ved spisestuebordet. Ingenting er som å sitte her i spisestuesofaen, sammen med gode venner, med den fantastiske utsikten som et stort, levende maleri inne i stua. 

-Jeg er opprinnelig fra Fetsund, så bare det å kunne ha et slikt overblikk over hjembygda si er veldig koselig og fint. Det er så mange inntrykk og stadig ser jeg noe nytt, forteller Tove mens hun fester blikket et sted der ute - langt innover i Romeriksåsen.

spisestue_tove.jpg

Besøker byggeplassen til Trehusene

Bli med kunde Tove Ødegaard Aas da hun fikk være med på befaring på byggeplassen til Trehusene i Løkenåsen

Les saken her


Les mer om Trehusene fra BoligPartner

Her kan du finne flere artikler om BoligPartner sitt spennende arbeid med trehus.

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan leilighetene i Trehusene ser ut på innsiden? Ta en kikk på våre bildegallerier her.

Les mer

Trehusene prosjekter

Trehusene har mange spennende prosjekter på gang. Her kan du lese mer om disse.

Les mer

Trehusene Konsept

Helt siden oppstarten for snart 30 år siden, har BoligPartner valgt fornybare materialer når vi bygger våre attraktive hus, hytter og leiligheter. Vi spiller på lag med skogen og velger derfor alltid tre som byggemateriale. I dag bygger BoligPartner også lavblokker. Bli kjent med Trehusene - helt unike boligblokker!

Les mer

Trehusene på Fossumtoppen

Trehusene på Fossumtoppen består av 20 leiligheter i størrelsen fra 37 - 120 kvm og med 1-3 soverom. Dette er en moderne boligblokk i fire etasjer, hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en helt ny og spennende måte. Meld din interesse i dag!

Les mer

Trehusene på Skarnes

Trehusene på Skarnes er ferdigstilt og prosjektet er utsolgt. I Trehusene på Skarnes bor du sentralt, men likevel rolig og du har nærhet til alt du trenger i hverdagen. Du kan melde din interesse her og sikre deg mer informasjon om prosjektet.

Les mer

Årets trebyggeri 2021

Nylig tok BoligPartner seieren i den nasjonale kåringen Årets Trebyggeri. Hamar-selskapet vant prisen for sitt lavblokk-konsept Trehusene.

Les mer

Bli med på innsiden av Trehusene - her finner Tove roen

Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer

Tove fant drømmeleiligheten i Trehusene

Hun var på utkikk etter en moderne leilighet med et fint bomiljø i Fetsund. Så dukket prosjektet Trehusene på Løkenåsen fra BoligPartner opp. Da ble det fullklaff for boligkjøper Tove Ødegaard Aas.

Les mer

Moderne boligblokk i tre

Denne boligblokken skiller seg godt ut i markedet, fordi dette leilighetsbygget bygges i treverk. Hele fasaden er i tre, og her benytter vi gjerne malmfuru. Det er ingen tvil om at Trehusene skaper stor interesse hos både boligkjøpere og i bransjen.

Les mer

Klimavennlige hus i tre - Trehusene

Visste du at hus bygget i tre kan minske utslipp av klimagassen CO₂ til atmosfæren? Her er 9 gode grunner for å bygge klimavennlige trehus.

Les mer

Trehusene på Løkenåsen - Utsolgt

Trehusene på Løkenåsen er nå sluttsolgt. Vi gratulerer alle som har sikret seg en leilighet her og vi gleder oss til å overlevere første leilighet høsten 2021.

Les mer

Trehusene på Rena

På en solrik og sentrumsnær tomt på Rena, er BoligPartner i gang med å bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren gulvvarme. Nyt utsikten mot Glomma fra balkongen og et hyggelig uteareal med gangavstand til sentrum. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og lekre materialvalg.

Les mer
Arild Karstensen og Randi Furuheim utenfor huset de har bodd i over 30 år.

Flytter fra eldre bolig til moderne leilighet i Trehusene

Etter over 30 år i det gamle huset på Rena, gleder Randi Furuheim (66) og Arild Karstensen (69) seg til et enklere liv i splitter ny leilighet i Trehusene fra BoligPartner.

Les mer