Boligpartner

Trehusene på Løkenåsen - UTSOLGT

Trehusene på Løkenåsen er nå sluttsolgt. Vi gratulerer alle som har sikret seg en leilighet her og vi gleder oss til å overlevere første leilighet høsten 2021.

Foto av Tove på byggeplassen

Tove fant drømmeleiligheten i Trehusene

Hun var på utkikk etter en moderne leilighet med et fint bomiljø i Fetsund. Så dukket prosjektet Trehusene på Løkenåsen fra BoligPartner opp. Da ble det fullklaff for boligkjøper Tove Ødegaard Aas (56).

Bli med Tove på befaring i Trehusene

Leiligheter tilpasset alle livssituasjoner

For en utbygger er det Alfa og Omega å føle pulsen på markedet, og tilpasse seg kundenes ønsker og behov. Derfor vil salgstrinn 2 i trehusene skille seg litt fra det første salgstrinnet. Vi legger opp til en løsning med flere to- og treromsleiligheter, hvor det også blir balkong i gavlene. Det blir 19 leiligheter i alt, som vil variere i størrelse fra 37 til 98 kvadratmeter. Ønsker du leilighet med armslag, skal du få det her også. Her kan alle finne en leilighet som passer.

Muligheten for å bestemme uttrykket på sin egen leilighet er selvsagt til stede, eksempelvis kan størrelsen på baderommene i de større leiligheten justeres i forhold til hverandre.

Det blir også en felles, romslig takterrasse – grille, trene eller nyte utsikten og en bok? Her kan du gjøre alt mulig, og ha glede av alt du gjør. Det nye nabolaget ditt blir i en perfekt størrelse, med 35 enheter fordelt på 2 bygg.

Leilighetene vil ha akkurat den høye standarden du forventer. Eikeparkett og opplegg for allsidig og spennende belysning på kjøkken, stue og soverom.

Badene vil ha 20×30 cm fliser på veggene, vegghengt klosett, nedsenket dusjnisje i herdet glass, godt med skapplass og vask med armatur i lekkert design. På badene blir det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkkeninnredningen blir av svært god kvalitet, komplett med god skapplass og hvitevarer med induksjonstopp. Hvitevarene vil også ha høyeste energisertifisering; dette er et gjennomgående tema som tas på alvor. Kjøkken og spiseplass blir liggende i nærheten av de store vinduene, lyset fra himmelen rett utenfor blir en av dine viktigste lyskilder.

Gleden du får av å se ut vil også bære preg av den spennende arkitekturen; dragere og forsterkninger av trevirke skape spennende, trekantede vinduer og vinkler på terrasse- og balkongfasader. Leilighetene vil også ha godt med innvendig bodplass – her skal du få plass til alt av tur- og treningsutstyret ditt. Trehusene får en effektiv adkomst til leilighetene fra innsidene av husene.

En bolig å bli stolt av

Skråavstivere og dragere blir et synlig og svært spennende visuelt element i eksteriøret, fra bjelker i takkonstruksjonen til konstruktiv avstivning i balkong og gavlfasade.

Trehusene blir BREEAM-sertifisert, en klassifisering forbeholdt bygg som tilfredsstiller de aller høyeste krav til miljø og energieffektivitet i alle ledd – fra planlegging til vedlikehold. Dette preger bygget fra kjeller til tak; byggene er utstyrt med solcellepanel og svært effektive varmepumper. Dette vil gjøre langt mer enn å se bra ut på papiret: Kombinasjonen av varmepumper og solceller vil spare og produsere nok energi til å dekke samtlige leiligheters årlige varmtvannsbehov. Trehusene vil bli kledd med impregnert panel, en teknikk som gjør at treverket fint kan klare seg uten vedlikehold veldig lang tid – også dette er svært miljøvennlig.

Et aktivt liv – og et egnet rom som legger opp til det

Et liv på Fetsund gir svært gode muligheter for aktiviteter, året rundt. Trehusene legger opp til et allsidig, aktivt liv, og dette blir merkbart helt ned til kjelleren.

Her blir det gjort plass til 2 rom øremerket for aktiviteter, både sommer som vinter. Et kombinert sykkelfiks og skiprep-rom på 17 kvadratmeter, og et treningsrom på 30 kvadratmeter. Rommene blir utformet for oppgavene; hvitmalte vegger og tak i betong, og betonggulv malt i en praktisk gråfarge. På trimrommet blir det også varmekabler i gulvet, her skal det være fint å trene gjennom hele vinteren. I taket blir det LED-lys som styres av bevegelsessensor.

El-sykkel, ski og staver? Her blir det plass til alt

Uten riktig innredning vil disse rommene aldri kunne utnytte potensialet sitt – derfor får sameiet 100 000,- kroner øremerket for nettopp dette formålet. Reparasjonsbukk for sykler, smøreprofiler for ski, verktøy og verktøyskap, tredemøller, spinningsykkel – markedet er fullt av gode tilbud, med smarte innkjøp vil denne summen rekke langt.

Trehusene vil få sin egen hjemmeside, hvor det for eksempel kan legges opp til bookingsystemer for treningsrommet.

Hvor gode ideer har blitt satt i live

En utfordring med nybygg-prosjekter, er at fine og viktige tanker og idéer fort blir borte på veien. Mennesker kommer og går, og visjonene de hadde forsvinner når de gjør det. Slik er det definitivt ikke her. Hele arkitektkontoret TAG er et produkt av ett kontors felles innsats. Alt fra regulerinsplan, til ideer, visjoner og tanker har vært med i alle ledd av prosessen. Dette blir hel ved.

Tanker fra arkitekten

”Løkenåsen på Fetsund er BoligPartners nye satsing på moderne og bærekraftige boliger i tre. Dette gjenspeiles i alle ledd i prosjektet; fra arkitekturen, stedstilpassingen og byggenes identitet til tekniske løsninger og materialvalg. Både konstruksjon og fasadekledningen er i all hovedsak av tre.

I tillegg til å gi en stedstilhørighet, gjør dette at bygget er miljøvennlig og kortreist fra innerst til ytterst. Den konstruktive skråavstivingen gjenspeiler seg i de skrå linjene i vinduene, og er videreutviklet i balkongkonstruksjonene. Bygningene er forskjøvet på eiendommen slik at det dannes et felles tun som er skjermet fra adkomsten og åpner mot utsikt og sol i syd og vest.

arkitekt_tegnebrett.jpeg

For å bryte opp fasadene, dempe fjernvirkningen av bygningsvolumene og gi rom på terrassene er balkonglivet brutt opp med vinkler. Alle balkonger vender seg mot det felles uterommet og balkongkonstruksjonene rammer inn utsikten fra hver leilighet. Takene har fått sin karakteristiske form fra sydvendte solcellepaneler i fortsettelsen av trappetårnene.”

Audun Bødtker, TAG arkitekter as

Bildene er hentet fra Nasjonalbiblioteket. www.nb.no

Moderne og nytt. Med røtter i noe veldig gammelt

Den første tømmerfløtingen på Glomma skjedde på 1300-tallet, og siden har tømmer og Fetsund vært knyttet sammen. Lukten av kvae og sagflis fra sagene som lå langs elva.

Synet av fløterne som utførte sin livsfarlige dans på tømmerstokkene med fløterhaker i hendene. Drønnet da isen gikk etter en kald vinter, larmen fra stokker kastet hulter til bulter av vannets ubegripelige krefter. Hviskingen av vinden i granskogen, den trygge vissheten om at trærne som vernet mot elementene også skaffet mat på bordet. Alt dette er en del av Fetsunds historie. Og nå kan den også bli en del av din.

Les mer om Trehusene fra BoligPartner

Her kan du finne flere artikler om BoligPartner sitt spennende arbeid med trehus.

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan leilighetene i Trehusene ser ut på innsiden? Ta en kikk på våre bildegallerier her.

Les mer

Trehusene prosjekter

Trehusene har mange spennende prosjekter på gang. Her kan du lese mer om disse.

Les mer

Trehusene Konsept

Helt siden oppstarten for snart 30 år siden, har BoligPartner valgt fornybare materialer når vi bygger våre attraktive hus, hytter og leiligheter. Vi spiller på lag med skogen og velger derfor alltid tre som byggemateriale. I dag bygger BoligPartner også lavblokker. Bli kjent med Trehusene - helt unike boligblokker!

Les mer

Trehusene på Fossumtoppen

Trehusene på Fossumtoppen består av 20 leiligheter i størrelsen fra 37 - 120 kvm og med 1-3 soverom. Dette er en moderne boligblokk i fire etasjer, hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en helt ny og spennende måte. Meld din interesse i dag!

Les mer

Trehusene på Skarnes

Trehusene på Skarnes er ferdigstilt og prosjektet er utsolgt. I Trehusene på Skarnes bor du sentralt, men likevel rolig og du har nærhet til alt du trenger i hverdagen. Du kan melde din interesse her og sikre deg mer informasjon om prosjektet.

Les mer

Årets trebyggeri 2021

Nylig tok BoligPartner seieren i den nasjonale kåringen Årets Trebyggeri. Hamar-selskapet vant prisen for sitt lavblokk-konsept Trehusene.

Les mer

Bli med på innsiden av Trehusene - her finner Tove roen

Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer

Tove fant drømmeleiligheten i Trehusene

Hun var på utkikk etter en moderne leilighet med et fint bomiljø i Fetsund. Så dukket prosjektet Trehusene på Løkenåsen fra BoligPartner opp. Da ble det fullklaff for boligkjøper Tove Ødegaard Aas.

Les mer

Moderne boligblokk i tre

Denne boligblokken skiller seg godt ut i markedet, fordi dette leilighetsbygget bygges i treverk. Hele fasaden er i tre, og her benytter vi gjerne malmfuru. Det er ingen tvil om at Trehusene skaper stor interesse hos både boligkjøpere og i bransjen.

Les mer

Klimavennlige hus i tre - Trehusene

Visste du at hus bygget i tre kan minske utslipp av klimagassen CO₂ til atmosfæren? Her er 9 gode grunner for å bygge klimavennlige trehus.

Les mer

Trehusene på Løkenåsen - Utsolgt

Trehusene på Løkenåsen er nå sluttsolgt. Vi gratulerer alle som har sikret seg en leilighet her og vi gleder oss til å overlevere første leilighet høsten 2021.

Les mer

Trehusene på Rena

På en solrik og sentrumsnær tomt på Rena, er BoligPartner i gang med å bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren gulvvarme. Nyt utsikten mot Glomma fra balkongen og et hyggelig uteareal med gangavstand til sentrum. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og lekre materialvalg.

Les mer
Arild Karstensen og Randi Furuheim utenfor huset de har bodd i over 30 år.

Flytter fra eldre bolig til moderne leilighet i Trehusene

Etter over 30 år i det gamle huset på Rena, gleder Randi Furuheim (66) og Arild Karstensen (69) seg til et enklere liv i splitter ny leilighet i Trehusene fra BoligPartner.

Les mer