Boligpartner

Trehusene på Skarnes - kun 3 leiligheter igjen og innflytting i august!

Byggingen av Trehusene Skarnes er i gang! 4 flotte 3 og 4-roms leiligheter ledige. Her bor du sentralt, men likevel rolig og du har nærhet til alt du trenger i hverdagen. Du kan melde din interesse her og sikre deg mer informasjon om prosjektet.

Illustrasjon av leilighet

Moderne boligblokk

Trehusene på Skarnes er et unikt boligprosjekt fra BoligPartner, i tett samarbeid med Kongsvinger og Omegns Boligbyggelag AL (KOBBL). Trehusene er en moderne boligblokk hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en ny og spennende måte. Her blir det 11 leiligheter i ulike størrelser hvor de minste er på 60 kvadratmeter og den største er på 104 kvadratmeter. 

I dette boligprosjektet opplever du at det er bærekraft, energieffektivitet, spenstig arkitektur, gode materialvalg og menneskenes trivsel som settes i fokus.   

Meld din interesse i dag!

Kongsvinger og Omegns Boligbyggelag AL (KOBBL) har siden 1945 jobbet for å skaffe og å forvalte gode boliger for våre 8.000 medlemmer. Vi hjelper mer enn 100 boligselskaper med nesten 4.000 boliger med alle typer tjenester knyttet til bolig. Vi er lokalisert i Kongsvinger, og har kunder i Kongsvinger-regionen, resten av Innlandet og på Romerike.

Galleri

Boligvelger

Her kan du se hvilke leiligheter som fortsatt er ledige. Trykk på leiligheten du er interessert i og du vil få opp mer informasjon. Meld interesse i skjemaet over eller ta kontakt med megler om du vil vite enda mer (kontaktinfo nederst på siden).

Trehusene på Skarnes reiser seg

Taket er tett og vi gleder oss over fremdriften i prosjektet. Byggingen går etter planen og ønsker du deg en ny leilighet, ta kontakt med våre meglere. Se bilder fra bygging under.

Flotte leiligheter på Skarnes

Trehusene skal bygges på Skarnes. Ta kontakt med megler for mer informasjon om prosjektet, leilighetene og beliggenheten

Om å bo på Skarnes

Så deilig det må være å kunne bo i et splitter nytt og moderne hjem med gangavstand til det meste. Kjøper du leilighet i Trehusene på Skarnes får du nærhet til sentrum med alle servicetilbud, det er kort vei til elven, rekreasjonsområder og det er kun et par skritt unna trimløypene i Skarnesberget. Oslo og Kongsvinger ligger kun en liten togtur unna.

Togstasjonen på Skarnes skal utbedres og det jobbet aktivt med å gjøre Skarnes til et enda mer attraktivt sted å bo. 

Skarnes har et kjøpesenter. Det heter Parken. Her finner du butikker, bank og restaurant. I tillegg har Skarnes en gågate med blant annet klesbutikk, frisør/barberer, jernvare, Vinmonopol og matbutikker. 

Ønsker du hjelp til å finne gode finansieringsløsninger?

TF gjør først en grundig kartlegging og vurdering av alle sider ved kundens økonomi og igjennom dette pre-kvalifiseres kunden hos en rekke banker. TF videreformidler altså en komplett søknad til de aktuelle bankene, og til slutt er det kunden som velger å benytte seg av tilbudene eller ikke.

Ønsker du en gjennomgang og søke om finansiering kan du ta kontakt med:
Nina Dæhli Harviken, salg- og markedsansvarlig Trehusene.
Tlf: 90 99 62 76, e-post: 
nina.harviken@boligpartner.no 

Les mer her

Logo DNB.png

DNB Eiendom AS

Storgata 40, 2213 Kongsvinger

Meglere: 

Gina Helene Torp Opset

Gina.Helene.Opseth@dnbeiendom.no

+47 980 38 130 

-og   

Siv Iren Helle

Siv.Iren.Helle@dnbeiendom.no

+47 95889126