Boligpartner

Trehusene på Skarnes

Trehusene på Skarnes er nå ferdigstilt og prosjektet er utsolgt.

Prosjektet ligger sentralt, men likevel rolig og du har nærhet til alt du trenger i hverdagen. Ta gjerne en kikk på bildene fra det ferdige prosjektet.

Moderne boligblokk

Trehusene på Skarnes er et unikt boligprosjekt fra BoligPartner, i tett samarbeid med Kongsvinger og Omegns Boligbyggelag AL (KOBBL). Trehusene er en moderne boligblokk hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en ny og spennende måte. De 11 moderne leilighetene er nå ferdigstilt. Prosjektet har leiligheter i ulike størrelser hvor de minste er på 60 kvadratmeter og den største er på 104 kvadratmeter. 

I dette boligprosjektet opplever du at det er bærekraft, energieffektivitet, spenstig arkitektur, gode materialvalg og menneskenes trivsel som settes i fokus. 

Se bilder fra prosjektet her

Se bilder fra byggeperioden her

Om å bo på Skarnes

Så deilig det må være å kunne bo i et splitter nytt og moderne hjem med gangavstand til det meste. Kjøper du leilighet i Trehusene på Skarnes har du nærhet til sentrum med alle servicetilbud, det er kort vei til elven, rekreasjonsområder og det er kun et par skritt unna trimløypene i Skarnesberget. Oslo og Kongsvinger ligger kun en liten togtur unna.

Togstasjonen på Skarnes skal utbedres og det jobbet aktivt med å gjøre Skarnes til et enda mer attraktivt sted å bo. 

Skarnes har et kjøpesenter. Det heter Parken. Her finner du butikker, bank og restaurant. I tillegg har Skarnes en gågate med blant annet klesbutikk, frisør/barberer, jernvare, Vinmonopol og matbutikker.